GRELNIK VODE
Zavre tik tak…………..zelo hitro…………..
Osebno imam takega, ki ima inox posodo in je grelc pod njo je od Severina in je 1 A…….. zakaj :
Preprostega razloga, gre zraven na kampiranje za vikende, kuhaš not argo juhice ali pa testenine iz vrečke če je potreba….pa če bi imela hladilnik bi kuhala še kaj več…….ampak eno jed na enkrat……..ali pa smo pogreješ vodo, skuhaš čaj, turško kavico…………
PA sčisti se tako, da ni problemov, ker grelca ni(pod posodo), in lahko brez problema, z nobeno težavo, sčistiš.
Sicer nimam takega kot Kroki, ga pa dnevno uporabljam. Moj je Philipsov, plasticen. Dvignem ga brez zice, ko natocim vodo( podstavek ostane na pultu).
Kamen ocistim tako, da nalijem vodo s kisom in pustim cez noc. Zunanjo sran s krpico in blago milnico. Sicer so zraven natancna navodila. Imam ga kaksnih 10 let ( joj bezijo leta) in dela brezhibno. Voda zavre tiktak.
Ce ti je do posebnega dizajna, ga z lahkoto najdes ( barve, oblike…)
Lp
Kroki, oprosti, da te nekaj vprašam. Jaz sem že dosti teh grelnikov videla, a vedno se je vanj smelo dat samo vodo, bognedaj kaj drugega. Kakšen pa je ta? Kaj pa cena? Če je tako in da ni predrag bi si ga za v službo kupila, saj nimamo nič takega, da bi si kavo ali čaj skuhale. Doslej smo razmišljali o nakupu električne plošče, a se mi zdi to enostavneje.
LP
Moji mami so ga sosede kupile za RD, pa sem ji ga jaz zaplenila, najprej, da smo greli mleko za tamalga v hotelu, pa za prekuhavat flaše, potem pa smo si ga letos vzeli na kampiranje za vikende, petek dol, nedelja gor…….in me je mož čuden gledal, ko sem mu rekla naj vzame 15 m kabla seboj in potem smo si greli vodo za kavo, čaj, kuhali turško, pa une makarone iz vrečke, pa juhce……najprej juhca, potem čez 10 minut še testenine………….sicer so nas mal čuden gledal……smo bli pa siti…………kamp ima urejene sanitarije, hladilnikov ni, gostilne pa tudi ne, se moraš vsest v avto……..tako smo to reševali……..blo je zabavno………
Je pa to iz inoxa posoda, spodaj plastika (črna), kupljena v trgovini nekje v Domžalah, ma eno pomankljivost, ker je hitri lonček, moraš biti skoz zraven in regulirat temperaturo……..ker če ne se ti množi vsebina tudi naokoli……..pa cca. 3-4 let nazaj je bil opravljen nakup…..
Forum je zaprt za komentiranje.