Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Samo pozdrav1

Samo pozdrav1

Hej, pa sem prisla, zelo hitro, brez nepotrebnih ovinkov! Samo v Visnji g. sem naredila postanek.
V hotelu je tudi PC. Poklicala sem tudi Sonce. Lep pozdrav Babi

Dobrodošla na dolenjski strani 🙂 si bila v VG, kako lepo, prava škoda, da tega nisem vedela, bi te še cmoknit prišla na lice 🙂 Vsekakor, Babi, imej se skrajno lepo in uživaj, spočij se in si napolni baterije.
T.

Babi, vse lepo in lep pozdravček iz toplih krajev… in še enega za Sonce… :o)
Naj vam prišepnem… jutri popoldan me lahko slišite na radiu Studio D :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Babi uživaj!!! Vladka, še to nam prišepni, kdaj približno ? Studio D sem že našla.

Dobro jutro.
Vladka ja kdaj, to tudi mene zanima ;-)). Studia D namreč nikoli ne poslušam, ampak zate se bom pa “priklopla” če bo le mogoče ;-)).

Hladen pozdrav iz Dolenjske.

Dobro jutro Dolenjska :o)

Oddaja Radijski globus ob 16.30 .

Lep dan vsem!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

No, potem se pa slišimo!( mi tebe)

Babi, uživaj na mojem koncu.

lp n.

Babi, uživaj!

Če boš prišla pa še kaj na štajersko stran, čez reko Savo v Posavje, ti bom postregla z domačo skuto (je še boljša kot prekmurska) ter domačo feto.
Tudi Sonček je vabljena.

Danes bo lep dan, zato se imej!

Babi, pravi čas si zbežala s Primorske, tu namreč piha strašna burja, ki reže do kosti. Uživaj!

Andi, tukaj smo imeli zjutraj 5 stopinj in tudi hud veter ki “vleče” okoli vogalov še zdaj – prav zoprno tuli. Je pa tudi mene prepihalo do kosti.

Babi kar se vremena ni profitirala kaj dosti ;-)). Si bo pa v kakšnem toplem bazenu polnila baterije ;-))-

Hej! Sem ze tooolikooo naredila danes. Zdaj pa soncek kuka v sobo.

Ja, vceraj sem na ac obcutila sunke burje. Adaj pa hcerka pravi, da je prd Loggio prav prijetno toplo.

Crkljajo me pa!! Ampak pri zajttrku pa z mano ne bodo imeli zgube. Je pa vsega.

Nalozila sem si ovsene kosmice, skuto z majcenim polnozrnatim polzkom, se toplim. Z nekaj sadja bom prezivela do vecerje. Natakar mi je dovolil kombinacijo iz dveh menujev( nic mesa, ki mi niti sinoci ni disalo ):
duseni koromac ali sladki janez in skutini struklji .

Je pa lepo, imam kar malo slabo vest, ker vse to sama uzivam.

Pzdravcek vsem in upam, da bom mogoce tudi sama nasla ta r. program in poslusala Vladko. Sicer sem jo videla in z njo klepetala v zivo:))

Sonce, ti kraji so tako lepi kljub temu, da ne sijes tako mocno. Babi
.

Ta trenutek je tudi meni sonce posilajo v pisarno.

Babi, program Studio D je na 103,00. Da ne boš preveč iskala, ker imamo pri nas kar nekaj lokalnih postaj in potem človek težko ve katera je taprava ;-)).

Ravnokar poslušam Vladko.
Sem vsa navdušena, da bi šla kar tja za nekaj časa, sploh zdaj ko bo pri nas zima.
Vladka ali je tam še kakšna služba zame ali pa za mojga dragega ? :))

Lep pozdrav.

😉

Babi, uzivaj 100 na uro. Se za vse nas 🙂

Babi, tudi jaz te prav lepo pozdravljam… Imej se lepo! Pri nas spet piha!

Tan

Babi….menimo se, da te pridemo malo pogledat….jst ti moram nekako eno rožco stisnit v roko…..upam , da najdem čas….

lepo, lepo se imej…in na skorajšne snidenje….

speedy…frfra

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Mene je ob opisovanju podnebja tudi kar mamilo kako bi blo fajn it dol, pa sem hitro imela dolg nos – da neporočene ženske ne smejo v državo, mislim ta je pa čez vse ;-)).

Vladka lepo te je bilo slišati, tudi Babi te je posušala, CIA deluje ;-)).

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

ti speedy, najprej zamenjaj nick, ker nisi nič speedy ;-)).

kdaj sem ti že poslala mail? Hja, s tabo se kaj menit ;-)).

V glavnem se z Deko jutri odpravljava v dol. topl. (plan je tak), ura še neznana, popoldne v glavnem. Si zraven?

Marmelada tud že čaka ;-)).

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Jao, sončece…sej imam tudi telefon, hehe…te potem pokličem….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ja, se te ne upam poklicat k maš skoz gužvo ;-)). Deka pravi da lahko gre po pol četrti, jaz tudi, kaj pa ti?

Halo, halo….iz Dt!

Vsem hvala za lepe zelje( s stresico) !

Vladka, lepo je bilo slisati tvoj glas.

Sonce in Deka – tako prijetno je bilo poklepetati z vama ob dobri kavici. Najlepsa hvala za prijetni urici in ostalo.
Deka, piskotki so super:))) Sonce, svecka je kot ti: tudi ce ni soncka, ga pricaras.
Speedy bom pa spoznala na poti domov – v soboto.

Jedla sem ajdove struklje, mnjami. Vsa pohvala kuhinji. lLepe pozdrave vsem Babi

Obema – HVALA. Za prijetno popoldne, za pozornosti, za dobre misli. Nimam nič proti, če še kdaj ponovimo. Mogoče v Babinem koncu? Poznam še eno, ki bi z veseljem prisedla v avto in se odpeljala na Primorsko. Kajne, Medvedek Pu?
LP vsem
deka

Ja, nimam kaj dodati, saj sem obema že poslala pošto.

Sem mislila da bi kar v soboto ponovile predno gre Babi domov – ena kavica za srečno pot v NM – Babi če utegneš sporoči ;-))

Deka piškotki so mmmmmmmmmm, za recept sem te tudi že prosila ;-)).
Dora me je seveda zvedavo gledala ko sem jih jedla in zraven mencala, se presedala in na vse mogoče načine kazala da bi tudi ona probala, tako da sem ji s slabo četrtino piškota “požegnala” briketke v skledici in ti povem da jih je tako zmazaza kot že dolgo ne ;-)).

Punce ko bi vedele kakšna kraljevska mačkona ima Babi – že na sliki sta videti prav “carska” (tako po dimenzijah kot po “poziranju”) ;-)).

O ja, Babičinih mačkonov se tudi jaz spomnim s slik s prvega srečanja. Res sta lepotca. Moja Tiga se lahko skrije – čeprav je zame najlepša.(dobro, da me ne sliši). Me veseli, da ste se imele fino. Drugače tudi ni moglo biti, to ve vsak od nas, ki je že spoznal Babi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close