Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika integrirani pomivalni stroj

integrirani pomivalni stroj

Ker si v kratkem mislim nabaviti pomivalni stroj, me zanima kaj pomeni integrirani pomivalni stroj? Katere znamke imate ve in kako ste zadovoljne?
Jaz se navdušujem nad Candy-jem. Zasledila pa sem zelo ugodne cene Beko pomivalnih strojev?!
Hvala za odgovore in lep sončen dan.

Pri nas imamo pomivalni stroj Beko že tretje leto. Zelo smo zadovoljni. Prej sem imela trinajst let star Gorenjev stroj. Ni več lepo pomival, pa tudi zelo glasen je bil. Bekov pa – pravo nasprotje. Lahko poslušamo poročila (TV imamo v kuhinji) medtem ko dela, in tudi pomije zelo lepo. Cena pa sploh – takrat je bila okrog 50 tisoč, najcenejši Gorenjev pa okrog 90….

Integrirani pomeni, da nima cokla, ne delovne plošče, ne prednje stranice, torej je to popolnoma vgradni PS in moraš to predvideti že pri nakupu kuhinjskih elemetov. Upravljalno ploščo ima na zgornjem robu, tam, kjer se zapira, tako, da med samim delovanjem ne vidiš komand.

Potem je še vgradni, kateri nima prednje plošče in delovne – se porine pod pult, prednja plošča je v barvi kuhinje, kar moraš tudi že prej predvideti.

Prostostoječi pa je običajen, fa tudi lahko porineš pod pult, le da se mu sname delovna plošča ali pa ne, če je pult višji od 85 cm.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close