Najdi forum

Večerja

Mene zanima, kaj pripravite (na hitro) za večerjo?

Tan

p.s.: sem malo pogledala v temi kosilo…večerja, pa so objavljene bolj ideje za kosila.

Evo, na hitro sem našla nekaj linkov, upam, da ti bo kaj koristilo 🙂

Ker imamo pozno kosilo, večerja pri nas niti ne pride v poštev. Kadar pa že, potem je to kakšna solata, polenta in jogurt, mlečna kaša, šmorn, jajca na oko, včasih hrenovka, kakšen zelenjavni namaz. Jaz sem v glavnem ljubitelj solat.

Pri nas smo danes bili popoldan zunaj in smo imeli za večerjo mini pizze… vzela sem male arabske kruhke, ti lahko vzameš toast ali kaj podobnega, premazala z zmiksanimi pelati (sem bila kregana, bi moral biti ketchup, bljak :o) , potresla s sesekljano salamo in naribanim sirom in postavila v pečico kar samo pod žar.
Sicer pa imamo pri nas navado, da večerjajo otroci posebej, mož si potem sam kaj pripravi, jaz pa ponavadi ne večerjam ali jem sadje….. oziroma me potem kasneje v kuhinjo vleče, pa bi kaj…., potem pa ponavadi kakšna čokolada zmanjka :o)))

Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pri nas je enako kot pri Aveni. Kosilo je med tednom ob šestih, sedmih, in le redko še potem kaj jemo. Včasih (odvisno tudi od tega, kaj je za kosilo) spečem palačinke, skuham močnik… drugače pa, če je kdo lačen, si namaže kos kruha ali pa poje jabolko.

Hvala vam za ideje… In lep večer vam želim.

Tan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close