Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika babi – to pa moram povedat

babi – to pa moram povedat

Zdravo!
Včeraj smo bili službeno v Kopru. Sonce, morje, vonj v zraku – čudovito. Ko je bila lakota res prehuda, smo šli jest. In sicer v gostilno “marija” tam v eni uličici od Titovega trga naprej. Ker smo bili pozni, je bila izbira malic že osiromašena. Eni so jedli sardele, drugi pa brodet s polento. Naravnost čudovito. Česa takega na našem koncu ne dobiš.. Zraven pa refošk, tako temen, da sem imela ob odhodu šminko dva odtenka temnejše barve..

Lep dan!

Hej, Tinkarca!

Sem vesela, da ste se imeli lepo! Take preproste morske malice so lahko slastne in se refosk zraven. Vcasih je bilo v Kopru veliko teh preprostih gostilnic, ki jih je zgleda sistem malce pregnal. Vcasih sem prav v zadregi, ko me kak tujec povprasa, kje bi lahko jedli v prisrcnem domacem vzdusju, ne v restavraciji. Marija je se ena redkih.

Lep dan tudi tebi Babi

O, zanimivo!
Mi, ki delamo v centru Kopra, smo več ali manj vsak dan pri Mariji na malici.
Domača hrana, kar pester izbor. Samo refošk izpustimo, sicer….kdo bi pa potem še delal do 18? :-))) Sicer pa je res Marija ena zadnjih, drugače je v centru Kopra kar težko priti do tople malice, če si omejen na 30 minut.

Danes so bili ocvrti kalamari, rezanci z lososom, gobova juha, palačinke z marmelado, ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close