Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika škatla za torto

škatla za torto

Svojim otrokom pečem rojstnodnevne torte sama. Do sedaj sem imela za shranjevanje torte v hladilniku škatlo, v kateri sem enkrat dobila torto. Ker je bila večkrat v uporabi, se je seveda polomila.
Ali kdo med vami ve, kje bi lahko dobila primerno posodo, dimenzije približno 30 x 50 (ali 45)? po možnosti še prozorno, vsaj kar se pokrova tiče. V slaščičarnah kjer pečejo tortejo dajo samo skupaj s torto, sicer ne.
res lepo prosim za idejo, kje dobiti kaj primernega.
Hvala in lep dan želim vsem skupaj!

Arja

Škatle za peciva izdeluje, v Lj. če greš v Zalog nasproti Špara (iz centra mimo Petrola) zaviješ v ulico levo in potem na razpotju po parih metrih zagledaš eno bajto v temnem lesu pobarvano, greš na to dvorišče (se zapelješ dol- niži kot cesta) in stopiš v garažo, saj vidiš majo raznorazno kramo pred tem, pa ne pes je nad temi vrati na balkonu, not kupiš direktno od njih to kar se ti srce poželi, cene ugodno…

Imena sedaj ne bi vedela ali ulice…..ti lahko sporočim……

Jaz imam Tupperware škatlo za torto, okroglo, s pokrovom in ročajem za prenašanje, ki se lahko sname. Škatla je dovolj velika tudi za večje (višje) torte, ko pa snameš ročaj in pokrov, ostane spodnji del, ki je v obliki pladnja, na katerem lahko torto tudi serviraš. Enostavno za čiščenje (pomiješ v stroju) in vzdržljivo – samo hladilnik mora biti malo večji oz. dovolj visoke police, da jo lahko shraniš notri. Priporočam, pa ne misliti, da delam reklamo za Tupperware :))

Jaz sem pa ravno pred kratkim dobila informacijo,da Tupperware nima več v svojem asortimano škatle za torto…

Kroki, prosim, sporoči mi ali telefonsko ali naslov ali pa vsaj ulico, potem se bom že znašla. In najlepša hvala!
Arja

Te okrogle posode za torte imajo v vsaki trgovini z gospodinjskimi potrebščinami na oddelku s plastiko. Npr. v Merkurju in Rutarju.

Arja, ti povem po 12, pride mama, ona ve bolj natančno, majo pa za enkratno uporabo, take kot pakirajo piškote in torte v trgovini…..

Vem, da za okrogle ni problema. Te sem tudi jaz videla povsod. A jaz potrebujem štirikotno (30 x 45).
Pa vseeno hvala.
Arja

Ti ta ima marsikaj, kar ti srce poželi, samo pogledat moraš tam, vprašat in povedat za kaj rabiš in ti en gospod pričara iz njihovih polic……..

Je pa Stojan Sevšek, pri Sparu v Zalogu.

Kupila sem škatlo v Mercatorju v Šiški, moram reči, da sem preiskala vse velike markete. Škatla je velika, okrogla s pokrovom, PVC. Ima dvojno dno v katero se dajo hladilne blazinice (kot za hladilno torbo. Škatla je zelo pripročna, ker ima dvojno uporabo. Če jo obrneš na glavo, lahko notri spraviš, solato, sadje ali kaj drugega. Ker ima hladilne blazinice ostane torta sveža in se ne raztopi. Zelo v redu. Cena; ca 5000 SIT. LP Silvia

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close