Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika danes zvečer prižgite lučko

danes zvečer prižgite lučko

saj vem, da ne paše sem, pa vendarle, vem da ste ljudje dobrega srca

Danes ob 21.00 se ponovno pridružite akciji izkazovanja solidarnosti žrtvam krvave drame v Osetiji. Po celi Sloveniji se s pomočjo sms sporočil širijo pozivi k prižiganju lučk na oknih.

Drama, kakršni je bil svet priča v minulih dneh, se ne sme ponoviti!
Ni opravičila in ne vzroka, ki bi upravičil nasilje nad najmlajšimi, nad tistimi, ki še verjamejo, da je na svetu lepo živeti. Nekaterim je sonce ugasnilo za vedno.

Draga Tinkara

Tako sem od prvega dne upala, da se bo drugace izteklo,… pa se ni.

Prizigam svecko z veliko zalostjo v srcu in sem jezna in zgrozena.

NE, NE SME SE ZGODITI !!!

draga babi!
občutek imam, da že tri dni v sebi nosim cmok, tudi sama sem jezna, zgrožena, besna … resnično, sem idealist, polna vere v to, da je svet lahko lep, seveda se zavedam, da temu pač ni tako, da otroci zaradi tuje roke umirajo povsod, ne le v rusiji. vseeno pa me dogodki kot je bil ta razbesnijo. Nihče nima pravice ugasniti otroško življenje, za nikakršen višji cilj, naj bo pravičen ali ne. Nihče si ne sme vzeti te pravice, naj se mu godijo še tako velike krivice. Krivica se da popraviti tudi drugače in ne preko trupel nedolžnih otrok. Ni mi jasno. Kaj hodi po glavi tisti, ki se spravijo na bisere sveta…

Jaz sem v petek v živo gledala razplet dogodkov v Rusiji in človeku gredo taki posnetki res do srca. Ne vem, kakšen človek je sposoben takega nasilja; nad vsem človeštvom, še posebno nad otroki

Res je…besed v opravičilo in tolažbo ni… Ostaja le spomin in goreč plamen sveče…

Tan

Mar niso bili tudi oni otroci? Ali nimajo družin, tako ne moreš graditi prihodnosti- ne svoje ne druge !!!!!!!!
NAJ GORIJO SVEČKE ZA MALE NA SILO USTAVLJENE SRČKE !

prizgali smo svecko za vse nedolzne zrtve !! sploh nimam besed…..petra

Tudi pri nas je gorela svečka.

Terorizem, ki se je razpasel po svetu, je vsega obsojanja vreden! Svoje frustracije reševati na nedolžnih žrtvah! In to celo na otrocih! Vsi višji ideali so vsega obsojanja vredni, če si za svojo pot izberejo morijo drugih!

Dajmo vso ljubezen, ki jo premoremo, ljudem, ki so nam blizu in “okužimo” svet z dobroto!

Sem jo pržgala in žalostna ugotovila da smo to naredile natančno 2 v celi ulici. Mogoče je predaleč da bi se dotaknilo vseh, mogoče obveščanje ni bilo dovolj široko (čeprav so povedali na tv dnevniku in na teletekstu, pa tudi sms ji so leteli cel dan)…..

Človek se res vpraša kam gre ta svet, pridružujem se Stankinim mislim.

tudi jaz sem ugotovila,da je bilo sveck zelo,zelo malo. na sosednjem blaku /80 stanovanj/ sta goreli dve! na nasem pa 4.
ne morem si misliti,da ljudje ne bi prizgali sveck ,ker se jih stvar ne dotakne!! ali je bilo obvescanje preslabo!? ne vem!? lp petra

V službi ni nihče prej vedel za svečke (razen mene) in … zgleda je bilo res obveščanje bolj slabo.

Sicer pa glede same tragedije – sem brez besed…. ne najdem primernih… resničnost je bolj grozljiva od grozljivk.

nnat

Jaz pa upam, da bo MObitel od zaslužka od teh SMS sporočil kaj namenil v humanitarne namene, saj je veliko pomoči potrebnih,

prižgala štiri, sploh nimam besed….

mi je pa nismo prižgali ker je nismo imeli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close