torta za foro
Ojla, tu se polne idej, pa bi še jaz pristavila svoj lonček……
Naredila bi torto, za neko zabavo vendar bolj za hec kot za res. Namreč leseno (ali imate drugo idejo?) okroglo osnovo bi okrasila, da bi bilo videti popolno in realnost bi se pokazala šele, ko bi jo hoteli razrezati. Imam pa vprašanje-kako naj polijem s čokolado to leseno klado, da se raztopina ne vpije v les? Naj jo zavijem v alu folijo ali kaj mi svetujete?
Hvala
Mi smo za 70 letnico našega sodelavca prinesli torto iz brisač. Bila je prečudovita. Aranžirali so nam v eni trgovini v industrijski coni Rudnik. Tako jih je aranžirala, da je zgledala kot prava torta, okrašena s smetano. Gor je celo nekako zalepila svečke. To je bil hec. Ko smo mu to dali se je sodelavka, ki mu jo je dajala, kakor “slučajno” spotaknila in je vrgla “torto” na njega. Kaj je bilo to vpitja, dokler ni ugotovil, da ni prava. Zelo dobra domislica. LP Silvia
En lep pozdrav!
Kaj pa, če bi naredili osnovo za torto, v kateri bi “manjkal” en kos (lesa, stiropora, mavca,… vseeno česa) in namesto tega kosa vstavili pravi kos torte??? In jo potem okrasili kot čisto pravo torto… Edino zapomniti si je treba, kje leži prava tortica…
To foro so nekje uporabili, in verjemite, da je bilo ogromno smeha, ko je slavljenec skušal zarezati v torto, pa ni šlo… Potem je pa dekle, ki je vedelo, kje je pravi kos, pokazalo, kako se reže torto ))) In seveda odrezalo lep kos torte )))
Vsekakor je treba torto okrasiti na način, da bo slavljenec moral zarezat v les (ali pač v material, iz katerega je torta)!!!!!!
Glede vpijanja čokolade…
Vpijanje čokoladne glazure v biskvit prepreči tanko namazana marelična marmelada… Mogoče bi tudi tu opravila svoje delo???
Lep podrav!
Gordy
Forum je zaprt za komentiranje.