Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Metro – vložena mešana solata?

Metro – vložena mešana solata?

Pozdravček,
na vas se obračam s prošnjo po receptu, čeprav vem, da najbrž ne bo sreče. 🙁
Torej, v Metroju se da kupiti vloženo sladko-kislo zelenjavo, pa se, žal, ne spomnem imena. Vem, da je notri narezano zelje (po moji oceni ob vlaganju sveže), kumare, narezane na kolute, fižol (ne stročji), rdeča paprika, narezana na trakove – pa še kaj najbrž.
Če se kateri slučajno sanja, za katero solato gre in če ima pri roki morda celo recept zanjo, bi se zelo priporočala. Doma so čisto nori nanjo in ker je zelja in kumar obilo, bi jo poskušala narediti. Hvala vnaprej.

po mojem jo naredis podobno kot “srbsko solato”, le da dodas vec sladkorja. verjetno je se kaj drugega kot samo kumare,zelje,paprika…mogoce je primesan kak sadez!? poglej na etiketo-ponavadi so napisane sestavine.
me pa zanima,kje oz. kaksen je ta metro. pod tem imenom poznam samo trgovino z oblacili. lp petra

Cash ˛Carry…jih je kar precej po Avstriji. http://www.metro.at

V Avstriji sem bila ze parkrat v Metroju. Te zelenjave se ne spomnim. Mogoce bi bilo res dobro,ce bi pogledala na nalepko za sestavine. Pozdrav Tana

se vidi,da ne hodim po nakupih cez “mejo ” 🙂 lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close