Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika španska restavracija – mnenje

španska restavracija – mnenje

Zanima me, če kdo pozna špansko restavracijo Flamenco v Ljubljani ? Predvsem me zanimajo cene in kako deluje sistem “all you can eat”. Ali gre za samopostrežni bife ? Skratka ali se jo splača preizkusiti ? Jedla sem že v restavraciji Don Filippe, pa moram reči, da so tam za veliko denarja zelo malo ponudili. Upam, da tu ni tako.

Hvala !

Živjo,
za sistem all you can eat ne vem, ga še nisem sprobala…hrana je pa definitivno boljša kot v Maison Felipe, čeprav tudi tukaj ni za dol past; samo če boš naročala več različnih jedi s česnom imajo vse bolj ali manj isti okus, ker jih pripravljajo z enako česnovo omako.
pozdravčke

Meni Don Filipe ni bil všeč.Kot praviš malo, ne dobro. Flamenco je pa precej boljši. Tana

to tudi mene moti. ta isti okus. tudi v kitajski je vse vec ali manj po sojini omaki !? sicer mi je pa mehiska hrana vsec. v berlinu sem jedla res dobro mehisko hrano….pri nas sem pa enkrat bila v penjasu. enkrat mi je bilo kar o.k. lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close