Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika NOVA NA FORUMU

NOVA NA FORUMU

Spoštovane / – i!

Danes mi je za ta forum o Prehrani povedala Medvedek Pu (Starši staršem) in pokukala sem na Vaše strani!

Krasni recepti in ideje se skrivajo na teh straneh, zato bom verjetno od sedaj naprej vsak dan tudi sem pomolila svoj nos.

Se že veselim novih idej za kuhanje!

Srečno!

Vidka Pitka

Potem pa dobrodošla ;-)).

LP
d.

LP Kroki………..

Dobrodošla! Veš, punce tu so super (no, tudi nekaj fantov je tu gor!) in vse znajo in vse vejo, tako da tudi jaz bolj kukam in kopiram, potem pa poskusim. Recepti so res super, sploh, ker so preizkušeni pa še kakšno “podvprašanje” lahko postaviš. Obvezno moraš narediti pitulice pa skutine ledene kocke pa bučkini polpete pa …. skratka jaz imam že dva debela fascikla. Skratka, idej nešteto!

LP.

Dobrodošla s vprašanji in nasveti.

lp, Majuška

Lepo pozdravljena…..in ko ne bos vedela ne naprej , ne nazaj…vprasaj za nasvet….ce drug ne…babi ve, ali pa toliko casa brska, da najde, hehe…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Pozdravljena Pitka !

Upam, da bomo tudi mi dobili kako idejo od tebe in seveda dobrodošla med nami nadobudnimi kuharicami in kuharji.

Eto nas z dopusta. V Sukošanu je bilo lepo in toplo, hrana odlična, zopet pozdravljeni, veselim se že novih idej.

LP vsem !

Dobrodošlica še z moje strani! Jaz se niti ne spomnim kako me je zaneslo sem (najbrž s kulinarike), ampak sem res vesela, da sem odkrila tale forum.

Super, da se nam bo pridružila še ena ljubiteljica kuhanja! welcome to the club 🙂
LP, zala

Vsem hvala za dobrodošlico. Sem že Vaša!

Srečno!

Vidka

vidka,dobrodosla!! ti kar povprasaj,ce te kaj zanima. posreduj nam pa tudi kaj svojih izkusenj oz. porocaj,kako ti kuhanje uspeva. lp petra

Hej, Pitka! Medvedek Pu nam pa reklamo dela,ha ha!

Tu so res krasna dekleta, zame frkljice – saj sem dalec najstarejsa.

Dobrodosla, posreduj nam tudi kaj svojega… in lep pozdrav z obale Babi

Spoštovana Babi!

Opazila sem Vaše recepte in nasvete in Vas občudujem. Če sem prav informirana, ste tudi Vi učiteljica, kot jaz.

Kmalu bom kaj poslala na ta forum, saj sem željna novih idej in receptov.

Medvedek Pu je prav Vas na forumu Starši staršem pohvalil in označil kot srčno osebo. Se že veselim srečevanjaz Vami.

Sicer nisem z Obale, sem pa Primorka z Vipavskega, po sili razmer pa živim na Notranjskem. Če bo vse po sreči, bom kmalu tudi po kraju bivanja kmalu spet Primorka.

Srečno!

Vidka

Hej, Vidka! Hvala za prijazne besede. Sem bila res trsica.

Ce pomislim, da sem bila tudi sama pred letom in pol tu zacetnica…zdaj se mi zdi, da imam od vseh skoraj najdaljsi staz.Kar vztrajam, ker mi je z vami lepo.In seveda, tudi najvec casa imam:))

Notranjska- na Velike Bloke in tamkajsnje kraje veckrat zaidem. Ko zavijem pri Uncu, se mi zdi, da prihajam v pravljicni svet. Tako lepo in skrivnostno
je tam.
V novejsi izdaji Martina Krpana so krasne ilustracije mlade umetnice; in ena od slik jepokrajina cez dve strani. Vedno me spomni na Blosko planoto. Verjetno je ilustratorka tam dobila navdih.

Je pa Vipavska dolina tudi svet zase. Spodnja je dom mojega otrostva.

Se nekaj, prosim. Na forumu se tikamo, ceprav smo razlicnih starosti:)))

Lep pozdrav z obale Babi

Babi in ostale /-i!

Hvala za prijazne besede. Tudi tikanja se bom naučila, obljubim.

Prisrčen pozdrav!

Vidka

Dobrodošla še ena Primorka!
LP od none Karoline iz Goriškega konca kjer sedaj zorijo najboljše breskve.

Babi, tudi jaz sem bila “tršica” z dolgoletnim stažem kot elementarka v Ljubljani. Lep je ta poklic, kajne? Čeprav sem še med podmladkom SPIZ-a, menim, da sem nekoliko starejša od Tebe.

Sedaj, ko sem previharila viharje, se bom pogosteje oglašala na tem forumu kot doslej.

Vidka, pozdravljam Te kot novinko na tem forumu in seveda tudi kot stanovsko kolegico!

Nelly_ hvala

Hej, Nelly!

No, se bo pocasi nabralo nekaj” trsic”,; nekatere aktivne, nekatere zacetnice in seveda tudi ze clani SPIZ a. Lani sem se izdala, ko so me moji bivsi prvosolcki ( sedaj 36 let stari) povabili na zurko. Bilo je tako prijetno, da sem ponosno to povedala tudi na forumu.
Sem pa nedvomno tu nasjtarejsa, saj sem v pokoju ze 13 let: sicer se pa
na ekranu tega ne vidi:)))

Da, Nelly, lepo je bilo! Vcasih se spomnim kaksne prav posrecene solske ure in bi kar sla nazaj. Saj me potem kmalu mine.otroci me pa vedno pritegnejo kot magnet.
Nisem pa prav nikoli sprejela ponudbe, da bi kdaj nadomescala za kak teden. Ne, razred je tvoj, ko ga sprejmes in vodis do cilja. Nadomescanje
ni isto; nikoli nisi njihova trsica.

Lepo je bilo poklepetati s tabo; se se kaj bereva. Lep dan Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close