seneni drobir
Zivjo petra ..
Hm…ce se ti ne mudi prevec, ti ga jest posljem….samo moram oditi k teti, ki ima kmetijo. Ima lepo posuseno seno in vedno ga naberem v njeni ” snici “…tako oni pravijo prostoru, kjer shranjujejo seno…
Lp
Speedy- vcasih Frfra
to si ti, frfra !?!? nisem opazila,kdaj si se preimenovala- t.j. nic nisi omenila.
kadarkoli pecem kruh, se spomnim nate 🙂 vedno dobro uspe. no,cez poletje sem malo “strajkala”, jeseni bo pa spet veckrat …
hvala za prijaznost. vceraj ga nisem dobila. v sluzbi mi je kolegica obljubila,da ga prinese, ce ga se “imajo” pri neki sorodnici. ce ga ne dobim,te bom res prosila. se enkrat hvala. lp petra
damjanca….pocasi prihajam nazaj…se siti me boste, hehe…
Seneni drobir je krasen za lajsanje bolecin…sploh pri raznih revmah in podobno….vcasih so ljudje kar lezali na njemu, ko ni bilo drugih ” arcnij “.:))
Če te pa bolj natancno zanima, ti pa lahko prosti spis o njem napisem…samo ti si jako, zdravo dekle, hehe…rabis kaj drugega kot seneni drobir :)))
D.
No, no, no….. Saj tako zdrava kot zgledam mogoče sploh nisem (po izgledu sodeč sem res “zdravo kmečko dekle” – tako so pri nas na vasi rekli takšnim ki imamo kakšno kg preveč ;-)) ), sem pa ravno včeraj bentila ker me je vse nekaj po sklepih cukalo, pa neko vnetje vezi se zgleda ponavlja… a ne bi ti tud men tegale drobirja malo poslala, tako za vsak slučaj ? ;-))))
Sicer pa hvala za info, zdaj vem kaj to je, samo nisem vedla da se temu tako reče ;-)))).
Sončen pozdravčič iz kar nekam oblačnih krajev na Dolenjskem.
Forum je zaprt za komentiranje.