Okra – kdo je podaril seme?
Dekleta, starost me daje -)))
Ne spomnim se, kdo je po pošti pošiljal semena okre. Maili so pa pobrisani. Tej prijazni gospe se zahvaljujem ponovno. Zdaj imamo veliko veselja s temi štirimi okrami, ki so preživele moj eksperiment. Velike so približno 25 cm. Ena je še posebno lepa, lepo se je razrasla. Kdaj lahko pričakujem, da se bo začel oblikovati kak plod? Pa tudi če ga ne bo (bojim se, da je malo pozno), veliko veselje nam delajo te nenavadne rastline.
Mislim, da je seme odpotovalo na več naslovov; kako pa uspeva drugim?
Lepo se imejte in veliko se smejte
deka
Evo nas nazaj z dopusta. Polna energije, dobre volje. Doma na vrtu pa presenečenje: okra cveti. Cvet je podoben hibiskusovemu. Če katera želi to fotko videti, naj pripopa svoj e-mail. Ma je tako lepo pogledat. Sem bila prav dobre volje.
Mica iz Škofje Loke, tvojega maila nimam več, prosim, javi se mi kaj.
Lep pozdrav
deka
Hej, vsem skupaj. Nekaj časa me ni bilo, kot ste opazili (napaka na računalniku, dopust, noga v gipsu po dopustu). Iz mojih semenk okre ni bilo nič. Prosim za fotko, ker me zanima. V naslednjem letu bom posejala vsako seme posebej v šotne tablete (napojene z vodo) takrat, kot paradižnik (nekje v sredi februarja). Na mojem vrtu je prava džungla. anes zjutrja sem populila buče, ki so se same zasejale. Mi niso bile prav nič všeč, ker so imele tako dolge rozge. Pa tudi požlahtale so se, tako da naslednje leto posadim samo hokaido in špagetarice. Vesela sem, da se je Babi spomnila, da sem jaz obljubljala semena okre. Nekaj jih imam še na zalogi. Deka, moj e mail je: micadebeljak@email.si. Če boš pošiljala fotko, te prosim čimbolj enostavno, da si jo bom lahko sprintala, če dovoliš. Lep pozdrav vsem, Mica
Forum je zaprt za komentiranje.