Najdi forum

čufte

Ejla…..mene pa samo zanima če lahko, oziroma če so glih toko dobre, če jih naredim recimo danes zvečer za jutrišnje kosilo….jutr namreč ne bom imela tolko časa za kuhat pa bi jih danes nardila pa v hladilnik dala…

hvala..

pa še neki…vsi tuki na forumu ste zelo prijeni ljudje in tisti ko si je ta forum spomnu je res legenda…..tuki najdem res veliko idej za kosila, prigrizke, peciva skratka za vse..pa zelo prijazni ste vsi tisti, ki pomagate odpravljati težave lajikom v kuhinji…res……svaka vam čast…..

lep pozdrav z morja…

mislim,da cufte mirno lahko naredis danes. spravi pa jih v hladilnik- saj ves, mleto meso !! pa ta vrocina !!! meni se je pred par dnevi “pokvarila ” goveja juha ! kuhana je bila pozno popoldan,tako da zvecer se ni bila za v hladilnik. naslednji dan…je bila pa ze “malo cudna”… 🙂

lepo,da si pri kuhanju pomagas s tem forumom. ce ti kaj ni jasno,se kar oglasi ! lp petra

ja ja..itak da bom spravla v hladilnik…sam da bodo do jutri dobre, ker s cajtom sem jutri na tik….glih kako pašto ali pa suho ne bi jedla….hvala…..

Hej!
Cufte, polnjene paprike in se kaj, se mi zdi, da je naslednji dan se boljse.
So v omaki ?

Lp tudi z morja Babi

ja ja…so v omaki ……..sej 30dag mesa bo dovolj za dve osebi?? Upam da se kdo ne smeje na moja vprašanja..ampak tko je ko prvič za dva kuhaš…doma me je mama v trgovino za 4 vedno pošiljala, pa se po pol kile mešanega vzela..tko da mislim da bo 30dag čist dovolj za enga lačnega medota pa eno k hujša:-)))))))))))

Hej! Bo dovolj, brez skrbi:)))

Tudi jaz sem se že veliko naučila iz tega foruma, dekleta so res zelo prijazna in vedno propravljena pomagati.

Sama čufte vedno delam prejšnji dan. Naredim čufte, jih na maščobi popečem, nato naredim paradižnikovo omako. V hladilnik shranim vsako stvar posebej, naslednji dan dam čufte v omako in skuham.
Lep pozdrav.

čufte sem včeri naredila..po receptu, ki sem ga itak tuki gor dobila:-))))) nevem točno čugav je bil…tisti pri katerem posebej preprazim čebulo in jo pol ohlajeno dodam masi, mato kroglice povaljam v drobtine, jih popečem na vročem olju in potem dodam paradižnikovi omaki, pa še žlico kisle smetane……ful je dobro……sem včeri sam malo pokusila……

hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close