Kaneloni Barilla
Čokoladka pozdravljena.
Na embalaži bi moralo pisati (tudi v slovenščini) navodilo za pripravo. Kanelone Grande ni potrebno kuhati, zato sem prepričana da tudi teh Barillinih ni treba. Če vzamemo za primerjavo liste za lazanjo – teh tudi ni treba kuhati. Samo nafilaj jih in pekač z njimi (pa polivko se veda ne smeš pozabiti).
LP
d
Jaz sem tole že delala, bilo me je tudi strah, vendar je izpadlo ok. Nadevala sem kar surove, trde, tako je najbolje. No, občutek je res čuden, korak v neznano. Kanelon sem dala kar v skledo z mesno maso in s prsti zatlačila noter. Opozarjali so me, kako je zamudno itd, vendar meni se ni zdelo. Druge sem nadevala s skuto in dodatki. Omaka (bešamel ali podobno) mora biti na dnu, potem kaneloni, potem še enkrat preliv z omako. Jaz sem delala samo v eni plasti. Ko je bilo pečeno, je bilo praktično enako lazanji, testenina se je čisto omehčala, še preveč. Jaz bom tole vajo še ponovila, kupila sem že novo škatlo cevk, in sicer zato, ker lahko v enem pekaču nadevam različne stvari, pa se ne mešajo med sabo. To sem doslej delala tudi pri lazanji, pa so eni zmeraj cvilili, da jim je moja zelenjava “umazala” njihovo mesno lazanjo.
Kar pogumno, priporočam. Pozdrav, Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.