Najdi forum

Matura

Hej, naj mi bo oprosceno! Ne morem iz svoje koze in vse spremljam.

Koprski maturantje so se lepo odrezali. Vceraj jih je obiskal tudi Gaber(posnetek na dnevniku, ko nasi Sari stiska roko).

Nasa ( sosedova ) deklica je zlata maturantka s se dvema iz istega razreda.
Joj, smo ji cestitali.

Na splosni gimnaziji je uspeh zelo lep : od 126 maturantov 1 popravni (iz it.)

Sem prav ponosna. Morala sem vam povedati. To je pa ” dusevna hrana”! Lep pozdrav Babi

Seveda čestitke maturantki!!!!

Mene pa zanima kako se je babi odrezala? (mislim kaj je pripravila za posladek?)

Lp, Ela S

Vse čestitkeeeeeeeeeeeeee vsem in tudi vaši zlati Sari …

Medvedek Pu

Hej, ja pa je za nami tale matura, hvalabogu…smo vsi že nestrpno čakali ta “veliki finale”, da se vse skupaj konča. Babi, še z moje strani čestitke Sari, sama sicer nisem zlata maturantka, ampak sem vseeno zeloo veselasvojega dosežka, do “zlata”mi pa tudi manjkalo veliko (3 točke), ampak žal, tako pač je.. 😉 V prvi vrsti je glavno, da je točk dovolj za sprejem :)), potem pride vse ostalo 😉
Pri nas smo maturo opravili vsi, 100% (razen 2 dijaka sploh nista mogla na maturo, ker sta imela popravne iz matematike), drugače smo bili pa precej visoko nad slovenskim povprečjem.
lp, zala

Hej!

Bravo Zala!
Ves, saj nisem tista, ki bi bila mahnjena na tocke. Toda sosedova Sara je bila pozimi zelo bolna. Dva meseca in pol ( neprekinjeno) je ni bilo pri pouku. Nekega virusa se ni mogla znebiti in stalno je je kuhala vrocina. Bila je tudi na Pediatricnem v Ljubljani. Se sosolci je niso smeli obiskovati.Samo material je dobivala. Zato smo vsi sosedje zanjo tako veseli.

Ela S
Prav zanjo sem vceraj naredila njeno priljubljeno sladico:
orehovo rulado s smetano in jagodami. Njena babica pa, da ne nastevam.
Danes zvecer ima super zur.

Joj, tako sem vesela za te mlade ljudi! :))) Ze ves dan sem dobre volje.

Imejte se lepo Babi

Ja, to je res grozno, če zboliš med maturo..moja dobra prijateljica in sošolka je dobila klopni meningitis in je tudi morala v bolnišnico. Maturo bi tako lahko opravljala šele jeseni (pisne izpite je odpisala z visoko vročino in glavobolom), ampak so ji ostali le še ustni izpiti in tako je ravnatelj uredil, da jo je šla komisija za ustne izpite sprašat kar v bolnišnico…mislim da je stvar tako super rešil – in seveda, punca je bila zlata maturantka, z največ dosežki in zlatimi prizanji, tako da si je resnično zaslužila svoj dosežek in smo bili vsi ful veseli zanjo….zdaj je k sreči že zdrava, pa še poletje ji gre na roko, saj sploh ne bi smela biti na soncu, ki pa ga letos pri nas itak skoraj da ni 🙂

LP, zala

Zala, mene res ‘firbec matra’ kaj boš šla študirat… Lahko vsaj malo namigneš?? 🙂

Srečno!

Hej šamrola (kako prijeten nick!!, res mi je ful všeč), saj sem že omenila, ampak pod nekim drugim postom – drugače pa, študirat grem medicino in že komaj čakam 😉

LP, zala

Ola !

Zala, čestitke tudi od mene in uživaj v zasluženih počitnicah.

Lep pozdrav na Koroško, Majuška

Babi, tvoji Sari in seveda tebi, Zala, čestitam in vama želim še velikooo uspehov v življenju! Pa da bi še vnaprej osrečevali ljudi okoli sebe-starše, babice, dedke…!
Naj bodo počitnice čim daljše in brez skrbi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close