Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika FORUM prehrana in njegovi uproabniki so :-)

FORUM prehrana in njegovi uproabniki so :-)

Mislim ej,

včeraj sem imel izlet z družino na štajerski konec.

Že imam novo idejo za srečanja. SLovenija je tako majhna, pa nimamo pojma kam moramo iti, če je potrebno zaviti iz avtoceste, ko pa smo seveda prišli do naših dragih uporabnic, lahko rečem,da s e cedita mleko in med. No ja, mogoče nam ni vedno tako lepo v življenju, ampak okusi so pa božanski, da se veda ne govorim o ljudeh, ki to pripravljajo.

Sem si rekel, da tako dobre jedi, ne morejo pripravljati slabi ljudje.

ZAto se moram vsem zahvaliti za gostoljubje in seveda dobrote. Upam, da lahko še kdaj pridem :-)))) PA čeprav samo na kavico.

čeprav nisem mogel vseh obiskati, obljubim da bom pa drugič, ker to kar sediš in se kar pogovarjaš in kar ni ti, da bi kam šel, tako potem tamali ob 10h zvečer zaspiti v avtu.

Še enkrat hvala vseh, tudi tistim, ki ste samo pesti držali in mislili na nas.

danes imam tiskovno konferenco, pa upam, da bodo novinarji kaj napisali, da vsega se le ne da kupiti v trgovinah. SPloh pa ne najboljših stvari, ker brez osebnega obiska nikoli niso tako dobre.

Hvala vsem.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož in vsi ostali na med.over net: VSEEEEEEE NAAAAAAAJBOLJŠE za vaš rojstni dan,uspešno tiskovno konferenco, še na 10x toliko let (pa tud’če bomo rabili tajnico,opsa tajnika,da nam bo bral z ekrana in pisal za nas).
Se že veselim novih srečanj…
Čin,čin evo nazdravljam… s kofetkom in vodo 🙁 – light .

Tudi Vladki danes vse naj naj in srečno pot iz toplih krajev v malo manj tople.

Hej in se enkrat HEJ!

Tebi, Primoz in tvojim soustvarjalcem lep pozdrav z iskreno cestitko!

Zdruzili ste nas od severa do juga, od vzhoda do zahoda.Kaj nam ta spletna stran pomeni, ze ves.

Vsem, prav vsem klicem lep in ustvarjalen dan Babi

Vsem pozdrave nazaj, tebi posebej Babi na primorsko in pozdravi Bojko.

Povej, kdaj pridemo pomagati urejat sadovnjak?

SAmo namigni pa smo že tam, primem za katerokoli delo :-))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala, Hali, za čestitke in hvala za lepe želje. Upam, da se še kaj ogreje v domovini v naslednjih treh dneh :o)

Lep dan vsem in naj ponovim še tu… Primož uživaj danes !! Hvala ti za tole skoraj vsakodnevno družbo :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej Primož, tudi jaz sem se včeraj zvečer spomnila na tole konferenco in kako lahko ostale mirne duše pečejo razne dobrote, jaz pa sedim za matematiko :((. Praviš, da že imaš idejo za naslednje srečanje?? Lahko izdaš, vsaj približno kdaj naj bi to bilo? Takooo zeloo si želim končno priti 😉

LP, zala

Ej, Primož kot sem že rekla, vedno ste dobrodošli. Naslednjič s seboj prinesite še kopalke in si vzemite več časa. Upam, da vam je danes vse uspelo tako kot je treba, enako držim pesti za v soboto, da bo lepo vreme, kajti res si ga zaslužite!!!!!!!!!!!!!!!!! LP

Primož!

Včeraj sem potovala domov iz štiridnevnih počitnic in v avtu po radiu slišala za rojstni dan “našega” med over neta. Iskrene čestitke in hvala ti zanj. Upam, da nas boš še naprej razveseljeval z njim, saj bom drugo leto imela več časa zanj, ker bom šla v pokoj. No mogoče pa tudi jaz ne bom imela nič več časa kot sedaj, vsaj tako pravijo drugi upokojenci. Sedaj ga bolj berem in manj pišem.

Lep pozdrav tudi vsem drugim posebno še Babi od none Karoline.

Primož, hej: sto let, Bog živi vas sto let, sto let, ……., Tako zapojeva z Jelko – v MePZ “Vrelec” vsakokrat, ko kdo praznuje rojstni dan. Moje voščilo je sicer malo kasno, a mi je žal, da ga nisem mogla pravočasno posredovati, je pa iz srca. Danes sem ugotovila, da me niso odklopili iz foruma, ne vem kaj je boilo narobe. Vem, da si praznik veselo obeležil, pa drugo leto pravočasno in še kako drugače, obljubim. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close