Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Sadna torta – za tan

Sadna torta – za tan

Na forumu sem prebrala, da ti narediš torto z bananami, kivijem in anansom ter smetano. Sama se bom lotila tudi take torte, pa me zanima, ali ti daš v smetano kaj kremfixa ali delaš brez tega? Jaz sem načeloma proti takim dodatkom, ampak če se bo torta brez tega sesedla, bom pač primorana to dodati.

Helena

Helena

Pozdravljena. Če kupiš smetano od Mercatorja, ni treba dodajat Kremfixa, v drugo smetano pa ja. Meni je Mercatorjeva smetana zares najboljša, lepo se stepe. Jaz dodam v smetano samo malo vanilije…prave. In pride super!

Sporoči, kako je bila torta.

Tanja

Tanja, hvala za hiter odgovor. Kremfixa nisem dodala. Imela sem eno Mercatorjevo smetano in eno Alpsko od Lj. mlekarn. Torta je suuuuper uspela!!

Helena

Helena

Res sem vesela, da ti je dobro uspela. Jaz jo večkrat naredim, ker pride super v vseh letnih časih… In naredim jo z različnim sadjem.

Lep večer! Tanja

Kako pa naredita to torto? Na forumu sem iskala, pa nisem našla recepta… Prosim zanj! (A banane ne potemnijo?)

Jaz sem biskvit naredila po receptu, kot je na linku
, ostalo pa kot je napisala tan (namažeš smetano in nadrobiš gor koščke sadja (kivi, banana, ananas iz kompota) in spet daš čez malo smetane. Če so banane temne, se ni videlo, ker so zatopljene v smetano. Sem pa torto okrasila s koščki banan in niso potemnele v pribl. šestih urah. Ja, pa biskvit namočiš s sokom iz ananasovega kompota (jaz sem dodala še malo vode, ker se mi je zdelo, da ga bo premalo).

Helena

P.S. Link verjetno ne bo delala, ker imam noter #, ampak drugače ti ne morem natančno povedati, kateri biskvit sem naredila. Naslov si skopiraj v adresno vrstico, pa boš prišla do recepta.

Helena

HelenaK,
najlepša hvala! V soboto praznuje hčerka RD, pa bom verjetno naredila to torto, zgleda zelo sočna in lahka.

Helena, to z linkom lahko naslednjič enoastbno popraviš tako, da zbrišeš vse od znaka # naprej, vključno s tem znakom, in seveda potaviš med .

Takole:
namesto tega:

tako pa gre:

LP, zala

Aha, pa res! Hvala. Sem mislila, da ce zbrisem tisti #reply…., da bo link kazal na prvi post teme.

Helena

Helena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close