Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Skutine ledene kocke

Skutine ledene kocke

Zanima me, kako dolgo lahko ta sladica stoji v hladilniku? Namreč peciva ne bo jedel nihče drug kot jaz, ker fant skute ne mara. Nočem pa na koncu polovice vreči stran.
Kako dolgo torej zdrži v hladilniku?

Petra, skutine ledene kocke lahko tudi zamrzneš. Jaz bi jih hranila v hladilniku nekje do treh, štirih dni.
Kar naredi jih, četudi samo zase, se res izplača, njamska :o)

Prijetno nedeljo!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej!
Dva dni sem jih imela v hladilniku zaprte v primerni skatli (da se zgornja plast smetane ne izsusuje prevec). Sem jih tudi narezane zamrznila; zelo v redu.Postregla sem kocko s kepico sladoleda.
Jaz jih precej oddam, takoj narejene – imam necaka in kompanijo, ki so dobri odjemalci.

Sicer bi v tvojem primeru naredila iz manjsih kolicin. Svez okus skute in smetane je le res – najboljsi!! Lp Babi

Meni stoji tudi več dni, res pa je, da če jo komu ponudiš, je takoj zmanjka, tako da običajno ni problema s “pospravljanjem”. Če boš pa nesla v službo, pa bodo sploh vsi veseli :-))

naredila sem jih tudi sama – mnjam mnjam!!!!!!!!!!!!!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Snoči sem jih spet naredila, le da sem tokrat uporabila večji pekač ( zadnjič je bil manjši in je postal prenizek), so mi bile pa vseeno lepše visoke. So delovale bolj nekaj posebnega že na pogled. Dobre so pa itak zmeraj. Res enkraten recept.

Hej!
Jaz jih tudi delam v manjsem; so te kocke tako lepe za pogledat in pojest! Ugotovila sem, da imam priblizno tak pekacek kot deklica , ki jih je prinesla na srecanje. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close