Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ohridska rezina-marijaMMMM

ohridska rezina-marijaMMMM

Pred parimi meseci je MarijaMMMM iskala recept za pripravo ohridske rezine, vendar odgovora ni dobila. Zanima me, če je medtem kdo izvedel za recept, ali pa MarijoMMMM sprašujem, če ga je ona kje drugje dobila. Hvala in lep dan

Ohridska rezina, njam!
Tudi jaz bi imela recept…

Neverjetno! Po tolikem času se spomnite na moje vprašanje, vendar vam žal moram povedati, da zadovoljivega odgovora nisem dobila. Bi bila pa presrečna, če bi ga kdo le zvrtal. Mogoče penzionistke iz Mignon Celje, ki jo izdeluje oz. jo je, če bi si upale izdati vsaj sestavine in postopek v grobem. Jaz sem pred leti ob nakupu v slaščičarni vprašala za recept, pa mi prodajalka ali ni vedela ali pa ni smela recepta izdati, se je hudomušno izognila mojemu vprašanju. Jaz sem že čisto obupala. Hči ima 17.6. osemindvajseti rojstni dan in bi jo s tem pecivom res rada presenetila, ker ga preprosto obožuje. Saj ji ga lahko kupim, vendar to ni to, kot veste. Torej, detektivke – mojstrice kuhalnice- na pomoč!!!!!!Željno pričakujem recept in kot vidim je še več interesentk. Že vnaprej hvala za pomoč.

Isti recept se išče tudi na kulinariki in tudi tam žal neuspešno. Ste me naredile tako radovedno, da ga bom preizkusila tudi jaz, čim ga kdo napiše, čeprav peciva ne poznam.
Lep pozdrav

Jaz tega peciva žal ne poznam….kaj pa če bi kar vprašale v slaščičarni? Saj vem da je zelo nerodno vprašati takšno stvar, pa vendrale…..največ kar vam lahko rečejo je da ne morejo povedati. Kolikor berem, se veliko sprašuje o tem receptu pa ga nihče ne ve…upam da ga boste čimprej našle 🙂
LP, zala

Naslednji teden ima hči rojstni dan, pa bom šla v to slaščičarno, se dogovorila za izdelavo torte na ta način in poizkusila izvrtati recept, vam javim kako bo šlo. Sicer je to zelo kompaktna in nasitna rezina, vendar nekaj posebnega….v glavnem odličen okus.

Sem že vprašala v slaščičarni, pa so mi zelo prijazno povedali, da imajo radi, da čimvečkrat pridem, če pa bom imela recept, me ne bo tako pogosto… Se pravi, da iz tega ni bilo nič. Vsaj v naši slaščičarni ne!
Upam, da bo katera druga imela več sreče!

Spoštovana Višnja, v kateri slaščičarni si bila, da ne bom slučajno v isti še jaz “težečila”.

V Velenju, v hotelu. Je ista lokacija?

Zmajčkov butik prodja enako slaščici pod imenom Blejska rezina. Jaz jo kupim vsak teden, če bi pa imela recept …..
Upam, da ga bomo od kje zvrtali.

Kolikor vem, je ohridska rezina hišna specialiteta slaščičarne Hotela Slon v Ljubljani. Poskusite tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close