Najdi forum

golaž

Živjo!

Danes sem ponovno obračam na vas! Zdaj sem se tudi jaz odločila, da bom naredila pitulice. Zrolala jih bom že danes zvečer, jutri jih bom pa spekla. Za prvič sem se odločila za skutin nadev. Ne vem pa, kaj bi ponudila zraven. Razmišljala sem o golažu. Imate kakšen dober recept za golaž? Poleg tega me zanima, kako zmrzujete pitulice. V “roli”, ali že narezane?

Res hvala za vaše odgovore!
Pa držite pesti, da mi bodo pitulice res uspele!

Hvala in lep dan!

t

Pitulice so dobre tudi same. Jaz ponavadi naredim kako krem juho, potem pa pitulice. Zmrzovala jih pa še nisem.

mi imamo pitulice za prigrizek..ali kar tako. ne vem,golaz zraven se mi ne zdi ravno najboljsa ideja!? zmrznila sem jih ze. ni problema. lp petra

Pozdravljena!
Pitulice so mišljene bolj kot predjed, vendar jih jaz naredim tudi za glavno jed. Poleg se prilega najbolj kakšna dobra solata. Golaž se mi ne zdi preveč posrečen poleg pitulic. Ne vem no, stvar okusa pač. So pa res dobre in nekaj posebnega. Jaz sem z njimi že kar nekaj gostov prijetno presenetila in recept obvezno morala posredovati naprej.
Lep pozdrav!

Še moja izkušnja – pitulice sem postregla zraven mesa v smetanovi omaki – super priloga. Za golaž pa tudi jaz nisem prepričana. Stvar okusa pač. K smetanovi omaki se krasno podajo (skutne pitulice) – vrsta mesa po moje ni pomembna.

Ja .. nisem jih še jedla, zato si sploh ne predstavljam, s čim pašejo.

Mogoče bo pa danes res kosilo brez mesa!
Hvala za vaše nasvete!

lp,t

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close