Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Španska restavracija

Španska restavracija

Naslednji teden praznujem rojstni dan pa bi starše, sestro, fanta in fantove starše rada povabila kam ven na večerjo. A mogoče kdo ve še za kakšno dobro špansko restavracijo v Ljubljani ali okolici? Don Felipe baje ni kdo ve kaj. Hvala lepa!
P. S. Se opravičujem, če ste se o tem že kdaj pogovarjali, ampak ko sem dala na iskanje, mi je napisalo, da je sistem preobremenjen 🙁
LP, Manja

je se tapas bar na smartinski. mislim,da imajo tam le prigrizke in pijaco!? lp petra

kaj pa če bi šli v mehiško restavracijo v city park. bila sem tam(prvič) pred mesecem dni, pa sem bila zelo (pozitivno )presenečena. če se odločiš si rezervirajo mizo v 1. nadstropju restavracije.. (je res čist stil ala mehika-no ja vsaj meni se je zdelo tako) hrana pa je bila tudi zelo dobra.

Ker beseda teče o mehiški restavraciji, bom dodala še moje izkušnje. Ko sem bila prvič v mehiški restavraciji v CityParku sem bila zelo zadovoljna (probala sva dve jedi, biftek in ribo) in bila ZELO navdušena. Naslednji teden sva ponovila, izbrala dve jedi (drugi kot prvič) in bila zelo razočarana. Majhen košček rozbifa in poleg je bila pogreta zmrznjena uvela čigumijasta zelenjava. ZELO razočarana.

Da ne govorim o neki mehiski hrani v restavraciji v Kopru.
Vse je bilo kupljeno v marketu(kar lahko tudi sama),meso je bilo neko nabodalo(srbsko veliko boljse).
Edina stvar,ki me je navdusila,je bil dober vanilijev sladoled z zelenim poprom.Od takrat ga tudi jaz tako postrezem. Lp Babi

Meni najboljša mehiška je Joe Penjas na Cankarjevi. Sedaj je ena nova tudi v Knafljevem prehodu.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close