Spet power juicer
Po hvaljenju mnogih o tem prekrasnem sokovniku, sem ga tudi sama kupila, vendar moram priznati da nisem zadovoljna z njim. Zanimajo me kakšne izkušnje imate vi z njim.
Mene namreč moti naslednje: v reklamah so namreč govorili da je pulpa suha. Tisto kar pade v posodo je res suho, vendar se meni precej ostankov nabira na pokrov sokovnika in je vse precej mokro. Tudi zdi se mi da gre zelo veliko v nič. Najbolj me pa moti to, da moram že po 5 stisnjenih jabolkih juicer očistiti, ker se vse zapaca in šele potem nadaljevati s sočenjem. Kivi, banane, ananas in mehke sadeže mi noče ožeti ampak mi jih vedno vrže v nič.
Kakšne izkušnje imate vi, ali je možno da je moj pokvarjen??? Imam namreč še čas da ga vrnem. Tudi ko sem ga dobila, se mi je zdelo tako, kot da je bil že rabljen, saj je bil znotraj na srebrnem delu kar precej popraskan.
Že v naprej hvala za odgovor!
Meni se dogaja isto. Zato tisti del pod pokrovom dam med sok in zmešam. Je malo gostejši, a potem vseeno ne gre velik del sadeža v nič.
Moram priznati, da sem v primerjavi s pričakovanji tudi jaz razočarana nad tem “čudežnim” strojčkom. Čeprav sem si že pred časom zadala, da več ne bom nasedala takim reklamam, sem bolj zaradi hčerke popustila.
Sicer pa imamo doma brajdo, na kateri je toliko grozdja, da iz njega običajno skuham sok in v jeseni bo verjetno sokovnik predvsem v uporabi za pripravljanje grozdnega soka v kombinaciji z jabolki, ki ne bodo za ozimnico.
Lep dan!
Majda
Vera Hej. Že pri prvem vprašanju o pover juicerju sem odgovorila, da mi ni všeč, ker je le povečana oblika izdelka Iskre, ki ga imam doma. Meni je škoda, da gre toliko soka v odpad, ker je ostanek pri sočenju zelo moker. Z Lukom sva si pover juicer ogledala od blizu, ni nama bila všeč. Prijateljica ima že kar nekaj let sta izdelek Braun, ki je na zunaj podoben, znotraj pa ima mrežico, ki pri centrifugiranju izloči ves sok, tako da je ostanek resnično suh. A kaj ko takis strojčkov za socenje ne delajo več. Mene so prepričali, da sem se odločila za strojček, ki nadomesti cca 15 ostalih, ima ga tudi Babi, a žal ne vem na pamet kako se mu reče. Z njim lahko delaš vse: smetano iz 0,5 % mleka, sladoled, testo za kruh, za rezance, sočiš sadje in zelenjavo, itd. Če imaš možnost, da ga vrneš in ti vrnejo denar, ali da kupiš kaj drugega, izkoristi to možnost in poišči kaj bolj uporabnega. Lep pozdrav Mica.
Forum je zaprt za komentiranje.