Bofrost – za Deko
Hellou Deka!
Si že dobila podlago za pečenje od Bofrosta? Jaz še vedno ne, čeprav je od tega že en teden. Razmišljam, da bi preverila če tole internet naročilo sploh deluje… No, bom počakala da vidim, če ti imaš.
LP
D.
Sem prejle mami poklicala, pa je rekla, da pri njih vozijo ob torkih (sicer drugi konec mesta, ampak glede na velikost našega malega mesta, bi rekla da ni bistvenih razlik). Danes je torek, mogoče bo kaj. Če danes ne bo od njih glasu jih pa jutri pokličem ;-).
Sej veš, to je v stilu tiste reklame, ki so jo včasih vrteli: Še pet minut počakam, če je čez petnajst minut še zmeraj ne bo, bom čez eno uro kar šel :-).
Lep sončen pozdravček
D.
Menda ni nic postnine, saj pripelje njihov kamioncek kar na dom… No, jaz se vedno cakam na moje podlogice in ostale dobrote ;-). Ves, se mi zdi da imajo itak vse blazno drago (razen te podloge, ta je ocino cenejsa od peki papirja, glede na stevilo uporab), bi bilo nesramno, ce bi se dostavo zaracunali :-)).
LP
d.
Podlaga je zelo v redu, jaz jo uporabljam že 2 leti. Po uporabi jo dam v pomivalni stroj in to je to. Res je, da so izdelki od Bo Frosta precej dragi vendar so zelo dobri. Jaz redno naročam izdelke in me vsaka 2 tedna pokliče iz njihovega telefonskega studia, naročim, če želim in mi robo pripeljejo čez 2 dni. Imajo zelo dobro zelenjavo, lasagne, sladko grah, sladolede ipd. Listnatzo testo je perfektno, ker je že pripravljeno v plasteh, ta ko da ga ni potrebno valjati in ne vem koliko časa odmrzovati. LP Silvia
Evo Deka, info iz prve roke :)). Ker včeraj še vedno ni bilo nič, sem danes klicala na Bofrostovo (brezplačno) številko. Ena sicer prijazna gospa mi je povedala da joj, ona pa sedaj ne ve sigurno kdaj bo, ampak da v naše malo mesto pride Bofrost samo enkrat na vsake štirinajst dni in da se ji zdi, da bom pa v petek dobila naročeno. Bomo še videli a ne? ;-).
Me pa veseli da ostale tako pohvalite zadevo, se že veselim preizkušanja.
Lp
d.
Kako velika pa je ta podloga? Ali gre ravno v velik nizek pekač od pečice?
Bofrost je drugače v redu, le težko se ga je znebiti, če se ga (po nekem času) naveličaš… Sladoled je predrag, žal mi je, četudi je res dober (no, odvisno od vrste, tudi na manj dobre smo naleteli). Pred leti so edini imeli nekatere stvari (francoske rogljičke z marmelado in čudovito vanilijevo aromo, listnato testo v razvaljanih ploščah ipd.), danes ima Pečjak vse to. Sorry, s hladilno torbo grem enkrat na mesec v Pečjakovo trgovino, stvari so ravno tako dobre, vendar bistveno cenejše. Se pa strinjam, da bi mi Bofrost s celotnim asortimanom prišel zelo prav, če ne bi imeli vrta in bi kuhala vsak dan po službi in nakupovala na poti iz vrtca.
Tele podloge pa me mikajo, nekje moram stakniti nekoga, h komur Bofrost prihaja. Še enkrat jih ne kličem za živo glavo ne.
Lp Mimi
“primeren za vse oblike pekačev”… tole mi ni čisto jasno. Oli, ti menda to podlogo že imaš. Mi lahko prosim razložiš v čem je “hec”, da je papir primeren za vse oblike pekačev in koliko je to veliko… Res mi ni jasno…
Hvala!
Vladka
Mimi, seveda imaš prav glede vsega napisanega.
Bojda je velikost podloge enaka kot tavelik pekač iz pečice. Če pa boš želela (ko bom jaz svojo dobila in preizkusila) jo lahko tudi jaz naročim še zate, in ti jo pošljem po pošti. Če ne boš našla druge variante seveda. Rada pomaga, se čutim še malo dolžno za tvojo zbirko receptov.
lp
d.
Vladka K. šele sedaj mi je uspelo to prebrati. Danes ne morem in ne morem
odpirati postov. Nevem kaj je narobe.
Ta podloga je čisto tanka in mehka in jo lahko prepogneš kot cunjo. Je v velikosti pekača iz pečice. Preizkusila jo pa še nisem. Malo smo na dieti, pa
ne pečem preveč pogosto, he, he, he.
Za pekače manjše velikosti bi jo morala odrezati, pa sem že mislila, če bi naročila še eno in si priredila velikost za ostale pekače.
Če te zanima ti jo lahko kupim in pošljem.
Lep pozdrav, oli
Ne, ne, Oli, hvala ni treba pošiljati. Imam jaz prijazno sestrico, ki poskrbi za take in podobne moje želje :o) Zato me tole tudi zanima. Mislim, pa, da ona tudi kupuje nekaj stvari pri Bofrostu in ji bom kar naročila, da mi potem pošlje s križankami in Liso :o)
Hvala Oli še enkrat za prijaznost in pojasnilo in en vroč pozdravček!
Vladka
Hej,Vladkin in Olin pogovor mi je priklical v spomin to podlago.
V Angliji sem ze lani v kuhinjskem predalu odkrila srebrno folijo,lepo prepognjeno kot krpo na velikost 10 cm .Ni bilo embalaze.Razgrnila sem jo(velikost prta) in hcerko vprasala,cemu je to namenjeno. Ni imela pojma.Zet veckrat kaj kupi in ce slucajno nje ni doma,tudi pozabi povedati.
Potem je “po medicinsko” razmisljala in izjavila: Verjetno je to folija,da se zavijes,ce te poleti v hribih iznenadita noc in mraz! Pri tem je ostalo in sva nanjo pozabili.Verjetno je se tam nedotaknjena in hci veselo rabi peki papir. Mi gre prav na smeh !!
Oli,je srebrnkasta? Sicer jo bom jutri imela priliko videti,ko jo dobim.
Ce je,ji bom povedala,da je to podlaga za pecenje. Zgleda,da v Angliji prodajajo vecje kose in si narezes razne velikosti. Zelo pametno.
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.