Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika okus po pekaču

okus po pekaču

Pozdravljeni!

Včeraj sme naredila čudovito skutino torto, vendar okus ji je nekako skazil okus po kovini, oz. pekaču – zgolj na robu torte, kjer je skuta prišla v stik s kovino.
Kaj sem naredila narobe – ali je pekač nekvaliteten, oz. kaj naredite vi v tem priemru?

p.s.
močno razmišljam o nakupu silikonskih pekačev

Hvala in lp

Nika

Nasveta zate sicer nimam, razmišljanje o silikonskem pekaču pa le realiziraj. Ne bo ti žal.

Sigurno je kriv pekač, mogoče se je zaščitna plast že okrušila ali kaj podobnega. Jaz uporabljam teflonske (največ) tudi silikonski so baje v redu. LP

Hej,Nika! Silikonski so zelo pripravni.Sicer pa jaz najraje delam v jena ali ognjevarni porcelanasti.Zdaj jih imam kar stiri( dobila za kaksen rd in sem zelo hvalezna). Dve imam stirioglati, dve pa okrogli.Tudi pite najraje delam v njih,pa na mizo lahko dam,ker so lepe. Lp Babi

Nika,
ker sotvoji recepti s skuto res doberi, bi smao vprašala, kakšno skutino torto si pa pekla?
Že nekja časa cedim sline po tistem tvojem odličnem skutinem narastku, ga bo treba kmalu spet naredit 🙂 Psotal je ena izmed mojjih najljubših sladic, le da maslo izpustim in oddoam malo manj sladkorja, zato pa več rozin. Njam!
Ups, malo sem zašla s teme…..torej, zanima me tale tvoja tortica 😉

LP

Čisto možno, da je zaščitna prevleka šla po gobe. Doma uporabljamo teflonske, se pa takoj pozna, če je teflon kje malo odkrušen, ker se tam vse prijema in tudi okus je seveda drugačen.

Lp, mishika

Kaj pa peki papir?
Jaz brez njega ne morem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close