Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za vse čokoladoljube!

Za vse čokoladoljube!

Hej!
naletela sem na tale link in mislim, da bom sama tudi redna obiskovalka, pa mogoče še katera od vas:

En lep čokoladen pozdrav!
Zala

Zala,hej!

Sem si ogledala in ves kaj najprej? Cookies. Ne morem pozabiti tistih rzlicnih, na ne vem koliko nacinov dnevno svezih Millyes cookies,ki sem jih kupovala otrokom v Angliji . Bili so tako veliki! Saj so vsi tu!
Tudi drugo za mlade sladkosnedneze je nanizano. Lp Babi

Zala, super si. In kako naj se odločim, kaj speči jutri :o)
Pozdravček!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Babi, jaz sem pa najprej zajadrala na “cheescakes” – sem pač nepopravljiv skutar :))
Pogledala sem tudi pod cookies – res svetujem da tu pogledaš enkrat recept za “triple chocolate cookies”….uhhhhh!

LP, zala

Hej,Zala! Ti ne ves,kako omamno je disalo po teh piskotih;da nastejem samo nekaj:dvojni,trojni(cokoladni),cimetovi,jabolcni,z anglesko meto(okus kot After eight),mandljevi,marcipanovi…

Je tako vleklo! In se finta:ce si jih kupil 6,si dobil 3 free in tako naprej.
Potem dajo vse v licno skatlico z rocaji in pokas od radosti,ko gres proti domu in ves,da bodo po pouku otroci presrecni.
Ja babice v tem uzivamo,ce ze ravno ne specemo same.:)))

Zdaj si mi pa take lušte naredila s temi marcipanovimi :))…..kako jih le naredijo?
Eh, bom že pogruntala. A mi lahko amlo opišeš kako izgledajo, ali je bolj krhko testo, s čokolado??
LP, zala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close