rižev nasrastek + ?
Hej! Dusena jabolka so krasna.
Moj moz prisega na ananasov kompot. Malo si polije s kompotom in nalozi si rezine ananasa. Okusi so razlicni;je pa osvezujoce.
Ko sem bila jaz otrok,je nona polila z malinovcem,kar je bilo zame presladko. Razdredcena(z limoninim ali pomarancnim sokom) dobra domaca marmelada je boljsa.
To je naredila tako: ze peceno je namazala s tako marmelado in potresla malo nalistanih mandeljnov in se malo v pecico.
S sladkorjem zgoscen pomarancni sok nam tudi prija kot polivka.
V riz pa pred pecenjem vedno dodam skuto in na dno (lahko tudi na eno plast riza)rezine jabolk.Tak narastek je rahel in okusen. Lahko tudi visnje,marelice(zdaj odmrznjene). Lp Babi
Pri nas ga mož in otroci potresejo z Nesquick-om… jaz nikoli in ne vem, od kod njim okus :o)
Jaz imam najraje čimmanj sladkega, zraven pa postrežem kompot.
Zagotovo pa paše zraven kakršenkoli sadni preliv (podušeno sveže sadje, morda zmiksano sadje iz kompota, pogreta marmelada…). Morda tudi kepica sladoleda?
Lep dan!
Vladka
Hej,Vladka! Ne cudi se okusom tvojih dragih!
Sem ze nekje zapisala,da si vnuk polije na narastek stopljeno cokolado,ali nutelo ali nesquick,samo da disi po cokoladi. Njemu so cookies vsec najbolj tisti z “double chocolate”, belo in crno cokolado ali kaj podobnega.
No,nekaj casa je za zajtrk jedel izkljucno polento z domaco marmelado.
Pa je zrastel!! Lp Babi
Forum je zaprt za komentiranje.