Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Vrnitev iz krtove dežele! ;-)

Vrnitev iz krtove dežele! ;-)

Tole ni ravno kulinarika, a vseeno. Po skoraj treh mesecih sem zopet priklopljena, na internet seveda. A tokrat sem se dobro oborožila: sem si kar ADSL nabavila, pa še nov računalnik (da se mal pohvalim 🙂 ). Sam je res prou fajn, ko vas lahko spet berem!

Videla sem, da se pripravlja novo srečanje. A je datum že kje objavljen mogoče?

En lep sončen pozdrav z Gorenjske

Petra

Živjo,
lepo da si nazaj. Naši punci je ravno zadnjič padel na tla tvoj kužek (s srečanja). To je bila žalostna.
Mi smo se tudi modernizirali-nov računalnik+kabelski internet. To je fajn!
Pozdravček

P.S. A te lahko vprašam s katerega konca Gorenjske si?

lpD

Hojla!

No saj če bo kaj časa, bom na naslednje srečanje prinesla še kaj za male navihance.

Drugače sem pa iz Kranja oz. vas Bitnje (nekje mek KR in Šk. Loko).

Prov fajn je tale non- stop internet, pa računalnik je tok hiter, da ga komaj dohajam. 🙂

Pozdrav, Petra

A ZG.,SR.,SP. Bitnje!Jest sem iz Zg. No bla sem.

Hej,Petra!
Vas tudi snezinke razveseljujejo? V petek sem imela Mico iz vasega konca na obisku. Bilo je prijetno srecanje s spehovko,primorskimi dobrotami, potico in iselskimi piskotki. Tudi kozarec refoska ni manjkal.
Manjkale ste pa ostale dopisovalke.Smo vas imele v mislih in srecanja tudi.
Se vam je kaj kolcalo?
Si se pa krasno opremila! Meni ta prenosni racunalnki tudi lepo sluzi,le vsega se ne znam. Pozdravcek Babi

Hehe, nobl, nobl :))))).

Kar se pa datuma srečanja tiče, pa kolikor vem, še ni dorečen. Bo pa v NOVI kuhinji :)))))))) – baje no….

Lp, mishika

Datum: 2. april.
A veste, kaj mi je najbolj fino – da je to mednarodni dan otroške literature. Ker nekako upam, da bom KONČNO tudi jaz prišla, bomo tudi kaj za mulčke pripravili?
T.

Eja, zaenkrat sem še v Zg. Bitnjah, tam blizu Strahinca!

Lp, Petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close