Nova za vas, stara na forumu
Pozdravljene vse aktivistke na forumu Prehrana,
Že par mesecev vsak dan prebiram tale forum in iz dneva v dan ugotavljam, da ste sijajne – vse. Resnično me impresirate z svojimi izkušnjami, voljo in vsekakor z ogromnim znanjem. Predvesem bi tukaj izpostavila Babi
( fantastično imeti takšno babico – jaz je namreč nisem imela, pa TOLIKO znanja in izkušenj), da ne govorim o ostalih ( urša, petra, Vladka, deka, zala…. ).Res super ste !!!
Že kar nekaj časa nazaj sem se želela tudi jaz aktivno uključiti v tale VAŠ team ampak se mi zdi da vaše znanje močno presega moje in da vam ne bom mogla slediti. Že veliko receptov sem sprobala, ki sem jih našla na forumu –
Pitulice – BABI so pri nas na jedilniku vsaj 1x na teden v različnih variantah fil.)
Moja princeska do sedaj ni hotela jesti skute na noben način, od Pitulic naprej je to edina oblika skute, ki jo je. Aleluja !!!
Naj ne bo tale hvala sprejeta z vaše strani kot oblika prilizovanja ,vendar je imel post od Babi za Ogi-ja in zatem še pokazana solidarnost ostalih name takšen vpliv, da sem se morala oglasiti, saj delujete resnično kot ena velika družina in to je tisto, kar ne najdeš na drugih forumih.
Resnično si želim postati del te družine pa čeprav samo delno aktiven ( bolj branje nasvetov – mogoče včasih tudi jaz najdem kakšen pameten nasvet za vas: )))
Do takrat pa še naprej tako!!!
Nova članica
Živjo Tara.
Če bi se oglašanje na forumu merilo s kuharskimi sposobnostmi, bi jaz lahko kar večino časa samo brala ;-). Namreč kuham že, za silo, ampak nabiranje izkušenj od starih mačk v kuhinji na tem forumu, je tisto, kar me velikokrat pripelje do tega, da še jaz stegujem prste :)).
Samo pozdravit sem te hotela, pa zaželet dobrodošlico in te spodbudit, da prideš z nasveti kar na dan (gotovo imaš kakšnega v rokavu kdaj ;-).
Lep sončni pozdrav.
D.
Pozdrav, tara!
Dobrodošla v druščini, ki rada kuha, peče, miksa, mesi, meša, bere dobre misli, svetuje,… UŽIVA na Prehrani. Tako kot pravi sonček, tudi jaz tukaj ne bi smela pisat, če bi bilo to dovoljeno le dobrim kuharicam. Ampak – tudi s pomočjo nasvetov tukaj postajam dobra kuharica. Pa dobre volje sem, ko kuham in pečem. Ko delam pitulice, imam Babino sliko pred očmi. Ko imam v roki ovsene kosmiče, se spomnim Staše. Velikokrat se spomnim na kakšen tukaj opisan smešen pripetljaj v kuhinji, pa se potem še sama režim in delo je takolj lepše in bolje gre od rok.
Z nasveti pa kar na plano, tega ti pač ne verjamem, da me ne moreš ničesar naučiti.
Lepo se imej med nami
deka
A ne, Tara, kak so luškane naše forumke, vse po vrsti. Tud jaz bolj kukam in kopiram pa pol doma sprobam kot pa aktivno sodelujem, ker se mi zdi, da ostale veste vse. Res sem osvojila že marsikateri recept s tega foruma (pitulice obvezno – jutri jih bom spet delala, pekla pa v petek, za moje goste – imam r.d., pa mongolsko meso, pa razne omakce pa lignje ….)Skratka, tule se zbira prav lušna drušna, fajn vas je brat! Lep dan želim vsem!!
Oh, Tara, meni je kar malo nerodno, da si me dala med izkusene kuharice. :))))) Se mi zdi, da fora tega foruma ni toliko v tem, da bi bile me vse ne vem kako izkusene, ampak bolj to, da nam je vsem v veliko veselje razpravljat o kuhanju in si pomagat in predvsem to, da se ne skregamo za vsako figo, tako kot na katerih drugih forumih. Moram tudi rect, da jaz sama veliko bolj kreativno kuham, odkar “visim” tukaj.
Vsekakor si zelo dobrodosla! 🙂
Pozdravljene,
Hvala za dobrodošlico. Sem postala že bolj samozavestna kar se tiče mojega znanja.
Tudi meni se je domača kuha spremenila odkar sem odkrila tale forum. Moram priznati, da zadnji mesec skoraj celi vikend ( med tednom težje – služba, moja princeska, vse ostale obveznosti vzamejo ogromno časa ) preživim v kuhinji in preizkušam recepte tistega tedna.
Se mi že pozna tudi na kg :((( Ampak kaj naj naredim, ko pa mi na koncu vseh koncev uspe in moram poskusit, pa še tako je dobro. Ampak o kg rajši na drugem forumu. Tega je škoda.
Hvala še 1x in uživajte ta sončen dan, pozdrav na vse konce lepe naše.
Tara
pozdravljen forumke!
tudi jaz sem redna obiskovalka tega foruma in sem zelo vesela, da obstaja.Včasih berem kaj kuhate, pa ne morem verjeti, da vam vse to uspe napraviti, sploh če še hodite v službo.
Naredila sem pitulice in pa razne sladice, si jih kopiram na lila liste, tako, da vem, da je recept iz foruma in sigurno in preverjeno dober.
Več ljudi več ve.
lp karma
Da, več ljudi več ve. In tukaj smo pripravljeni poslušati eden drugega, v tem je razlika (posamezne najstniške izpade tako ali tako ignoriramo). Vsi imamo izkušnje, ko nekomu tiščimo super recept, pa ga nekako mlačno vzame in vnaprej veš, da se bo izgubil v nič. In vemo, kako bi mame in tašče včasih rade povedale svoje izkušnje, pa jih mladina preprosto noče poslušati. Verjatno marsikatera tukaj raje posluša forum kot svojo mamo ali taščo…
Skratka, Tara in vse druge, pozdravljena.
Lp Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.