Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika na pomoččč!!!

na pomoččč!!!

OJLA…
PROSIM…MAM ŠE ČASA PET DO ŠEST UR IN SI ŽELIM NARDIT ENO SLAŠČICO ZA MENE IN MOJGA FANTA- GA HOČEM PRESENETIT…
KA NAJ NARDIM….NAJ PPOVEM ŠE, DA NISM PREVEČ DOBRA KUHARCA, SAM MI POSKUSITE SVETOVat…….

hvala…

Tudi neizkušenim kuharicam bi naj uspel Bounty, ki ga najdeš v bazi receptov :)).

Lp, mishika

Ali pa biskvitna rolada za različnimi možnimi namazi: marmelada, kisla smetana in marmelada, nutela, skutni namaz…..

Kaj pa tole? Sila preprosto in dobro.

LP, Staša

Ema, nekaj res enostavnega za začetnike in upam, da dovolj dobro za vaju. Naši doma imajo radi…
Na dno pekača (še lepše steklenega) zloži v mleko namočene petit buere štirioglate kekse. Olupi in na rezine naribaj jabolka in jih poduši s sladkorjem. Ko spustijo vodo in se zmehčajo, v to zakuhaj puding (enako, kot bi ga pripravljala v mleku, le da ga tu zakuhaš v jabolka). To prelij kar vroče čez kekse, pokrij z drugo plastjo rahlo namočenih keksov in daj v hladilnik, da se ohladi. Stepi sladko smetano, premaži in posuj po želji (čokoladne ali pisane mrvice, naribana čokolada, kakao…).
To je res ena najbolj enostavnih sladic.
Veliko uspeha!!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close