Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pomoč prosim

pomoč prosim

Naj mi kdo pomaga, prosim. Kot ste opazile, sem pomotoma , ne vem kje, naredila napako in Mica spremenila v Micika. Ker mi to ni všeč, prosim, da mi pomagate rešiti ta problem in popraviti na pravo ime. Saj sem že poskušala, a sem pretrda, da bi mi uspelo. Vem tudi, da to ne spada v to področja, a vseeno prosim za pomoč. Lep pozdrav Mica.

Mica, če spremeniš nick oz. na novo registriraš nick mica, potem ne bi smelo biti težav – če pa bi računalnik zahteval morda drug e-mail naslov, pa se obrni najbolje direktno na Primoža.

Lp, mishika

Hej,Mica! Najbolje bi bilo povprasati Primoza. Si se poskusila na novo registrirati!? Sicer si pa zaradi mene lahko tudi Micika,zakaj pa ne. Lp Babi

Hej, Mishika!Se opravicujem,da sem pisala isto kot ti.Pisali sva istocasno. Lep pozdrav Babi

Hehe, se zgodi :)).

Lep sončen pozdrav na Primorsko, mishika

Da ne bi obremenjevala foruma, sem Primoža prosila za pomoč po e-pošti, a je verjetno preveč zaposlen, da bi se ukvarjal s teko malenkostjo, zato sem prosila vas, za pomoč, vsem najlepša hvala. Večkrat sem poskusila na novo prijavo, a ne “prime”. Bo le treba počakat na pomoč Primoža. Vsem prav lep pozdrav s sončne Gorenjske Mica.

Pa je uspelo, še enkrat hvala vsem. Poslala sem le svoj e-mail, pa so mi javili pravilno geslo. Lep pozdrav Mica.

Debeljak M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close