Najdi forum

Kakšno mnenje imate o kuhariji Leona na TV?

Nekajkrat sem ga gledala in mi je zelo všeč.

Mi je vsec! Lp Babi

Tak, tak,… poskuša oponašati Jamia a mu ne uspe ravno najbolje.
Njegovi recepti niso nič posebnega.
To je moje mnenje.
LP

mogoce je res nekaj na tem,da poskusa oponasati jamija!? 🙂 sicer pa je cisto simpaticen. odvisno je pa tudi od gostov-nekateri so bolj “posreceno” izbrani,kot drugi…lp petra

Je pojava, ni kaj, kuhat pa definitivno ne zna :))))))

Zgleda, da je na nacionalki vsak dober.
Tisti voditelj, ki si še šnerovcev (vezalk) ne zna zavezat, poskuša oponašat Jonasa, ta Leon pa o kuhi res nima kaj dosti pojma.

Meni ni všeč. Že sama njegova pojava mi ni čisto nič kuharska; s predolgo brado in kosmatimi prsti…nekako ne vem če bi jedla hrano, ki jo skuha. Saj nekateri pravijo, da tudi Jamie ni ravno “higieničen” ker vse dela z rokami, ampak se mi zdi Jamie veliko bolj kuharski kot Leon. Pa tudi zdi se mi, da Leon poizkuša biti nekaj, kar ni – predvsem “totalka skuliran” pred kamero…

Hej! Saj ni tako slab,res je tudi od gostov odvisno!
Sicer sta meni najbolj simpaticna Miranda Zaharija in njen sokuhar na TV
Koper ob sobotah zvecer. Kuhata tako dobre ribje jedi in dialog je tudi prisrcen. Lp Babi

joj,to sem pa samo enkrat gledala in se to ne v celoti!! sem slucajno preklopila! bilo je zelo prijetno gledanje. lp petra

Jah, en packon je. Tisto kar on kuha niti pujski ne bi jedli. Vsepovsod da smetano…pa ja nima grenkega življenja???!!!

Tudi meni ni všeč. Te oddaje nikoli ne gledam. Škoda, da ne dobim programa TV Koper. No, pa saj je tu Jamie, ki se mi zdi super.

LP in lep vikend vsem.
Maja

Ja, Jamie pa je res super. :)) Tudi on dela včasih neke porkerije, ampak vseeno je njegov pristop čisto drugačen od Leona. Pa simpatičen je za pojest. :))

da vidim,ce bo slo. danes si bom ogledala kuharsko oddajo na tv kp. kot receno,sem jo zadnjic ulovila za rep. lp petra

Kakšno “kozlarijo” je včeraj delal. Bog mu odpusti za to packarijo in
direktorju TV tudi, da tako stvar uvrsti v program.

Ja ma res. Je zmešal kot za prašiče. Če ta ne bo koga zastrupil…….seveda v hecu. 🙂

Hej! Vceraj je res naredil godljo in ne narastek. Pustimo mu veselje!
Mi ga samo gledamo;revez je tisti,ki mora to jesti. Vcasih pa naredi tudi kaj uzitnega.Sicer ga gledam samo obcasno,ce nanese.Cakam ga ne.Lp

No, meni ni všeč (ne vizualno, ne verbalno). Pač takrat preklopim na kaj drugega ;).

Lp, mishika

Jaz ga tudi ne prenesem, ne njega kot pojavo, še manj njegovih receptov.

Tudi jaz ga ne gledam z veseljem, me nekako ne pritegne.
Rada pa gledam, ko kuhajo v sklopu oddaje Na vrtu v kakšni od gostinskih šol. Tako prijetne kuharice so, ponavadi pokažejo kaj novega, uporabnega. Prav škoda, da je prispevek vedno prekratek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close