Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika POWER JUICER – ODLOČILNO VPRAŠANJE

POWER JUICER – ODLOČILNO VPRAŠANJE

Ali se da iztisniti sok banan ? Samo banan ? Ali ne priteče nič ?

Iman drug sokovnik, pa se bananin sok da narediti. Ker vedno naredim mešanega pa ti ne morem povedati, koliko ga pride.

DD kakšen sokovnik imaš ti? Lp teja

Iz banan se ne da na noben sokovnik narediti normalnega soka, saj so kašaste in vsebujejo premalo vode. Še največ soka bi dali olupki 🙂
Banane lahko zmiksaš recimo v klasičnem juicerju (visoka posoda, spodaj nožki), s tem, da se jim doda kakšno tekočino (mleko, sok, drugo sočno sadje….)

Moj sokovnik je iz Neckermana ali iz Qwelle, pojma nimam, stal pa je 2.999. Med sokove za otroke ponavadi dam tudi banane, nikoli pa samo banan, tako, da ne vem, koliko soka dajo. Vsekakor več kot nič, okus zelo izboljšajo.

Banana se v power juicerju ne izstisne. Nima tekočine…..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ali ima katera izkušnje s tistim PJ iz top shopa? Sicer se mi zdi full drag …

Kakšne so razlike?

Hvala!

LP!

Pa ga imamo.. So mi ga fantje podarili za rojstni dan in ker kar niso mogli dočakati dneva D, smo ga včeraj že preizkusili. Super zadeva. Mali si je zjutraj zmlel drobno jabolko, že skoraj posušeno pomarančo, korenček in rezultat je bil 2 dcl soka. Ker imamo doma veliko sadja, mislim, da je kar dobra naložba.
LP

ta sokovnik ne da soka iz banan …banane se miksajo v mikserju z dodatkom vode, ali soka, ali mleka…ampak to ni sokovnik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close