Najdi forum

POWER JUICER

Včeraj sem gledala na TV reklamo Top-shopa za tale sokovnik in so se mi kar sline cedile po sveže stisnjenih sokcih. A mogoče kdo že ima kakšne izkušnje z njim? Je res toliko boljši od polovico cenejših sokovnikov, ki jih prodajajo po trgovinah, ali je to še en nateg Top-shopa?
Ali pa morda izkušnje s kakšnimi drugimi sokovniki, sem ravno v fazi odločanja, da si bom pa nekaj takega na vsak način nabavila.

LP, M.

…kmalu, ko se je pojavila pri nas reklama zanj, sem ga naročila. Rekli so, da bo izdobavljen sredi novembra. Ko ga dobim in ” sprobam ” …poročam..Sem pa reklame že dlje časa gledala preko kabelske TV in sem komaj čakala, da ga naročim. Upam, da nisem vžgala mimo:)))))))

Hej,sama imam juicer kot nastavek res imenitnega multipraktika(torej brez lastnega motorcka).Zelo sem zadovoljna. Za vecjo druzino sicer moras vmes odstraniti ostanke.Uporabljam za vse,zelenjavo in sadje.Lp Babi

Čakam na “poročilo”, frfra. Upam, da boš zadovoljna, zdaj že jaz komaj čakam, da dobim kak pozitiven namig za naročilo.

LP, M

koliko pa stane ta power jucier?
koliko pa drugi sokovniki v trgovinah?

Meni pa ni jasno, kam gredo vse peške in olupki? npr. od pomaranče?
Verjetno ni okus prav užiten, če zraven poješ še muho od jabolka?

Vsaj na reklami kažejo, da lahko daš notri kar cel sadež.

Nic bat!Vsaj moj vse loci ,olupke,peske,ki se ustavijo na sitastem traku.
Zato sem napisala,da je treba za vec oseb vmes ocistiti-odstraniti vse to.

jaz ga imam in je res super. mi vsaki dan pijemo jabolčni sok (imamo domača jabolka, ki so grda na vpogled, za sok so pa odlična.stisnem lahko približno 1,5 kg jabolk, potem pa ga je treba očistiti.Limone , pomaranče,grenivke je treba olupiti, vse ostalo pa ne, korenček,pesa,tudi solate če hočeš, vse lahko porineš skozenj.Olupki od jabolk in peške vse vrže v “kanto za odpadke”, peclje od jabolk pa jaz odstranim, ker “šparam” rezilo,sicer pa ni potrebno.
Imam pe en sokovnik manjši, ampak ni primerjave, ta je res vrhunski za tako malo denarja.Poznam sokovnike ki stanejo 160.000.- sit, pa niso nič boljši.Res ga priporočam. Jaz sem kupil v TOP SHOPU že nekaj stvari in z nobeno nisem bil zadovoljen-vse sam klump, ampak tole je pa res v redu zadeva.

…to sem čakala, da kdo napiše, hehe…imam naročenega in bo sedaj enkrat prišel. Glede na reklame se mi je zdelo, da mora biti o.k. , me je pa tudi cena presenetila. Že na kabelski sem gledala reklame in tam stane 144 eurov…pa mi je kolega rekel, da ne more biti prida, ker ima on takega za 160 .000 sit…..zato sem od takrat rahlo dvomila….

Prosim povej mi, ali bom lahko naredila sok iz gomolja zelene ?…največ ga kupujem prav zaradi tega ??

Lep pozdrav

zelo dobrega boš lahko naredila.Vse korenovke in gomolje zelo dobro soči, brez skrbi, zelo boš zadovoljna.Ko ga boš prala, cedilo malo namoči bo šlo lažje stran…ne prei ga v pomivalnem stroju, je prevroče…peri ga ročno.

…hvala ti…povej mi še neki…pravilo, da so recepti zraven. Delaš kaj po njih ali čisto po svoje ??

Kakšen okus imajo pomaranče glede na to, da se zmeljejo cele ?
Stisnjene so super..kaj pa v tem aparatu ?

Pozdravljeni

Sledim in berem mnenja o power juicerju, tudi sama sem gledala reklamo in tudi jaz imam apetit po tem aparatu, pa vendar kolebam, ker sem enkrat že naročilo preko tv prodaje pekač, ki sem ga dvakrat zamenjala nato pa zahteva denar nazaj. Bojim se da bo tudi tukaj kaj narobe. Gledala sem sokovnike pri merkurju, sicer po internetnih straneh, ki so bistveno cenejši, samo ne vem kako delujejo. Malo bom še počakala, mogoče se bo pa cena znižala, saj niti ne vem ali je šele prišel na tržišče ali je reklama že stara. Upam , da bo prišlo še kakšno mnenje, da se bom lažje odločila , ne zdi se mi ravno poceni , mislim da stane okoli 40 tisoč.

lep dan vsem skupaj

jaz ne delam po nobenih receptih, tudi če so zraven. Stisnem jabolka pa eno limono notr.To boš sama probala.
AJA, pomaranče,limon,grenivke se prej olupijo, vse ostalo pa kar cele zmečeš nontri,jabolka,hruške,korenje,pesa,zelena,solata.
PIA, jaz imam tudi Merkurjevega za 16.000.- en mesec starega, ti ga prodam za 10.000.- ker sem se ga naveličal, ker je treba vsako jabolko posebej prešat, pol pa spucat, pa še polno soka notri ostane, ma ne, ti ga dam za 5.000.-sit.

hvala lepa takega tudi zastonj ne maram, tudi jaz sem bolj komot, zato mi je pa tako všeč ta power juicer, ker sadje, zelenjavo in vse kar sodi zraven mečeš samo noter in prešaš brez vsakega rezanja super, pravijo da se ga tudi videt tu v ljubljani imajo svojo prodajalno menda greš lahko pogledat, bom videla, če bom imela drugi teden kaj časa bom vseeno skočila tja v to trgovino, menda je nasproti glavne avtobusne postaje tam nekje pri spizu.

lep dan

Tiste trgovine nasproti avtobusne postaje že več kot eno leto ni več. Imajo pa izdelke iz TOP Shopa v eni trgovinici v pasaži Maximarketa – ampak juicerja nimajo.

Frfra kaj pa ti, a si ga že dobila? Kako se obnese? LP Daša

Vsem en lep pozdrav! Reklama res naredi svoje! Danes sem poklicala na brezplačno številko od top shopa. Sem radovedna in verjetno sem operaterja na drugi strani spravila v zadrego saj je bil nekaj sekund tiho. Ali ste vsi, ki se navdušujete nad power joucerjem pomislili sledeče: ali ima strojček kot je običajno vsaj enoletno garancijo in ali je zagotovljen servis? Ne boste verjeli ni ne enega ne drugega! Operater me je po nekaj sekundah premora skušal prepričati, da izdelek lahko vrnem v dveh tednih – kot da ni razumel kaj je to garancija! Na koncu mi je zaupal da “žal” ne nudijo nikakršne garancije in tudi servisa ne! Ste kdaj pomislili da vam izdelek za katerega odštejete 36.000 sit “crkne” po npr. treh tednih uporabe – nič lepo se boste sprijaznili s tem da ste naredili še eno slabo naložbo. Sama si bom vsekakor omislila sokovnik z garancijo in zagotovljenim srvisom. Sicer pa se naj vsak odloči sam. Želim vam, vsek ki imate omenjeni sokovnik, naj vam dela večno – le tako se vam je nakup izplačal. Lp

Aparatov brez garancije nebi smeli prodajati. Prijavi jih na tržno inšpekcijo.

Je že bila debata o tem juicerju. Vse je ok, samo pomivanja je dvakrat več, kot pripravljanja. Tudi na našem tržišču se že dobijo sokovniki s tako tehnologijo in cenejši je (ga imamo doma 5 let – kupljen pri najboljšem sosedu), samo zaradi pomivanja ga ne uporabljamo veliko.

Lp, Ela S

Power juicer imajo tudi v hipermarketu Mercator. Zadnjic je bila ravno predstavitev in sem se tudi sama navdusila nad njim, edino cena (36.000,00) je malo manj navdusujoca. Ampak tole z garancijo me pa kar malo moti…
Povejte svoje izkusnje prosim, katere sokovnike priporocate.
Hvala in vsem lep vikend, Natasa

PETRA P, nehi nakladat, ker to ni res.
POWER JUCER ima 1 leto garancije in servis v Kopru
Pokličite brezplačno št.080-1551 in vam bodo povedali da je to res.Vem, ker sem ga poslal po pošti na njihov servis in plačali so mi celo poštnino.

Mora biti zelo v redi, da ima samo 1 (eno) leto garancije.
hahaha……..
Nejeverneži pokličite brezplačno številko 080……..tu lahko odložite svoj
denar!

Črka, ta je bila pa malo mimo.
Ne bom razpravljala o tem, ali sta Power Juicer in Top Shop (oz. izdelki, ki jih prodajajo) v redu, ampak veliko aparatov ima 1 leto garancije. Pa to nujno ne pomeni, da so slabi.

Nikjer nisem omenila Top Shop, številk O80…. je pa mnogo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close