tel številka
V ponedeljek sem si to “čudo” ogledala v MCentru Lj. Primerjala sem ga s svojim, ki ga imam že nekaj let, a ga ne uporabljam, ker ostane preveč mokra snov za na kompost, sok pa je bolj gost, kot bister. Pover juicer ima samo večjo dimenzijo noža, mrežica za centrifugiranje je ravno tako gosta, kot pri aparatu Braun Iskra. Poznam starejši izdelek sokovnika, ki zelo dobro scentrifugira zmlewto sadje, sok izteče bister, snov za na kompost pa je suha. Ta aparat je izsočil kar nekaj sadja, saj ima mrežica večje luknje, tako, da odpadek ni velik. Premisli, še prej pa, če imaš možnost, si oglej njegovo delovanje v živo, po tv, je možno vse. Če je snov za odpadek izsušena, je o.k., če ne, se ga ne splača kupovati. Lep pozdrav Mica
mica, tudi jaz imam starega braunovega na podstrehi, PJ pa na pultu. Sem ga nabavila že pred pol leta preko žlahte v tujini, po tistem, ko me je navdušila reklama na kabelski. Doma ga odprem in vidim, da je princip delovanja isti pri obeh. Me je kar pošteno stisnilo. Ampak verjemi mi, da je učinek power jucerja popolnoma drugačen. Mi smo z njim zadovoljni.
Forum je zaprt za komentiranje.