Sokovnik se enkrat
Pred kratkim je bila razprava o Power juicerju na forumu. Ker imamo doma dojencka razmisljam o nakupu sokovnika. Power juicer nekateri zelo hvalijo, drugi kritizirajo. Mene malo moti velikost (je velik kot multipraktik, zavzame veliko prostora) in cena. Zanima me ali imate se kaksne druge sokovnike, ki jih lahko priporocate – da sadje res dobro stisnejo (veliko soka) in da ni treba sadja lupiti (pomarance- ja, jabolka, korenje ipd- ne). V zadnjem casu sem zasledila 2 v akciji – v Neckermanu enega za cca 10.000,00 in v Leclercu Braunovega za 15.000,00. Ima kdo izkusnje s tema dvema?
Ali pa s kaksnim drugim.
Vsem lep pozdrav in hvala za nasvet, Natasa
Hojla!
Imam Braunov sokovnik in ga lahko samo zelo pohvalim. Je praktičen, hitro se očisti, loči odpadke v posebno posodo….
Kupila sem ga pred tremi leti ko sem delala prvi post s sokovi. Zelo dobro mi je služil takrat in še pri naslednjih postih. Na njem sem sočila korenje, zeleno, peso, jabolka itd… celo solato, blitvo in špinačo (ne da se na vsek sokovnikih sočiti listnate zelenjave). Zelo sem zadovoljna z njim in sploh ne vidim bistvene razlike med njim in Power juicerjem. Razen seveda v ceni !
Kar se tiče citrusov je za moj okus še vedno najbolje imeti ožemalnik za citruse, treba je le pogledat, da ima čimvečjo moč (najmočnejši pri nas so cca 25W). Kakšen je sok pomaranče, ki je ne olupiš ?? Predpostavljam da niti senca tistemu soku, ko jo ožameš !! Potem pa gajbo pomaranč, pa rdeči grapefruit.. mmmmmm…. za dobrojutro ga ni boljšega….
Forum je zaprt za komentiranje.