Najdi forum

cokolada

iz cistega firbca sprasujem: kaksno cokolado najraje jeste?

meni je zakon ledena, s tisto filo, ki naredi tak leden okus v ustih. je pa tudi v bonbonieri, tisto mi je se bljse (fontana se ji rece).

70% Gorenjka je zakon, pa Ritter sport z marcipanom, pa Milka s celimi mandeljni ,mmm!

Anita, tudi jaz si zelo rada kupim to ledeno čokolado, ko imam le priložnost.

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Lindt – vsi okusi nad 70% kakava, se posebej Lindtova z dodatkom karameliziranih orehov ,vendar mislim da se ravno te pri nas ne da dobit, jaz sem jo kupila v tujini (v Svici – domovini Milke in Lindta:))
Pa tudi temno gorenjko imam rada, ritter sport bitter in marzipan ter Toblerone-tudi najraje temno.

LP, zala

Jaz tudi to ledeno, pa Milko, Gorenjko, Lindt… ma vse, samo da je čokolada… OBOŽUJEM JO!!!!!!!

všeč mi je čokolada iz čokoladarnice Olimje in dobrote Enric Rovira, Valrhona, Michel Cluizel in pa Scharffen Berger.

Zame je zakon Milka s celimi lešniki :)) ostale pojem samo če mi res “cukr” pade in to se zgodi tako zelo veliiiiiiikokrat :))) Ne sedejo pa mi tiste s sadnimi kremami ali pa rozinami.

Lp Tadeja

Najraje imam Milko ali Gorenjko s celimi lešniki, pa tista z dodatkom rozin je tudi njami.

Vse morajo biti temne in grenke – nad 70 procentov kakava:
Lindt,Gorenjka,Cote d’or – the best!! Sladko grenki pozdrav Babi

Se pridružujem Babi.
Čimvečji procent kakava – nad 70%. Zdaj pa itak ne smem nobene jest.

malo bitter mora biti! kot otrok sem bila nora na gorenjko- res je bila cisto drugacna!! lp petra

Najrajši Lindt ta temno nad 70%, takoj za njo ta temna od Gorenjke, pa tudi tista od Kinderjajčk, pa ta temna okoli znotraj pa marcipan, mmmmmmmmmmmm, zdaj sicer hujšam in se mi hudo cedijo sline. Po Montignacu pa lahko v kasnejši fazi tudi kakšen košček res temne čokoladice. Juhuhu!!

Pozdravček, Neja

čokolada iz Olimja, jo je pa težko dobiti.

Najraje imam temne čokolade npr. 70 % od Lindta. Všeč mi je tudi Ritter marcipanova in od Lindta lešnikova ali pa mandljeva. Ali pa belgijska Godiva z lešnikovim polnilom.

Še najbolj všeč pa mi je temna s kandiranimi pomarančami. Pri nas se jo težko dobi. Zadnjič sem jo kupila v Leclercu, pa je potem nisem več videla.

Tista Gorenjkina s celo cesto lešnikov, ki se sicer težko lomi, ampak ima vsaka kocka svojega hrusteljčka (lešnik seveda). Od posladkov pa Kinder Bueno (mehko in 2X).

Za zasvojenke in zasvojence pa tale (prosto po spominu):

Kdaj smo zasvojeni od čokolade?
Ko poskušamo svojega otroka prepričat, da velikonočni zajčki nimajo ušes, he, he.

Najraje imam praline iz pralinarstva Dobnik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close