Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika noz za spargeljne – za Mico

noz za spargeljne – za Mico

Hej! Nasla sem se edini noz za spargeljne v semenarni. Lep,na dolgem kovinskem drzaju,na koncu oblozen z lesom.Cena 1700 Sit. Fant mi je rekel,da jih je nabavil v it.Gorici in da ni tam kaj cenejsi. V enem tednu so mu ze posli.ta je zadnji.Goriska je kraj spargeljnov,ze vedo kaj rabijo. Sem ga rezervirala.Ce ti idgovarja cena,ga bom kupila.
Lep pozdrav Babi

Babi – Yes. Le kako se ti bom oddolžila za vse toje dobre volje itd. Javi, kaj naj ti prinesem, ko pridem na morje 5.3.04. Še enkrat lepa hvala. Moram pa se opravičiti, ker je trajalo tako dolgo, da sem ti odgovorila. Veš, čez vikend sem ponavadi odsotna, ne morem do interneta. Lep pozdrav iz zasnežene Gorenjske. Na Bledu je več snega kot v Šk. Loki. Mica

Hej! Sem ze poklicala,da ga vzamem. Me res nic ne stane,saj je trznica
zbiralisce upokojencev,ki nimajo nikoli casa:))).

Hvala,ne rabim nicesar,bom pa tebe in prijateljice zelo vesela.
Pri nas je pa krasen soncek, po vcerajsnjem nalivu;sneg nas tako redko obisce.Ga pa pogresam in Gorenjsko tudi. Lepo se imej Babi

Hej,Mica!

Noz je ze doma,prav lep izdelek.Preden sem placala,sem se enkrat vprasala,ce bi se mi splacalo pogledati se preko meje. Pa je rekel,da lahko,samo on ga je le s tezavo dobil,ker so ti nozi bolj proizvod majhnega druzinskega podjetja in prijatelj,ki mu je nabavo omogocil,ga je lepo prosil,naj ga ne gnjavi vec s tem. OK. Imel jih je sedem in tale tvoj je bil ze rezerviran za nekoga,ki ga po enem tednu ni bilo v trgovino. Tako sem ga po nakljucju dobila jaz.

Zdaj pa pomisli na to loterijsko euforijo( ob fantasticnem znesku,ki se obeta Slovencem),ki me sploh ne gane.Nikoli ne igram,ker vem,da je boginja Fortuna zelo muhasta,oziroma ji moras sam pomagati,da te osreci. In zame so druge vrste srece.

Sreca je bila,da si tisti dan ti napisala za noz;sreca je spet bila,da doticni ni dvignil rezerviranega noza in sreca,da sem takoj naslednji dan sla v semenarno povprasat,ker branjevka ni imela pojma, o cem govorim.
Ha ha! Vidis,take vrste sreca je meni vsec.
Ali pa ta:
Sredi parkirisca v Trstu (pozimi,burja) stojim besna,ker mi je uspelo ,da je ostal kljuc v zakljenenem avtu.Ne sprasuj,kako mi je to uspelo!!Bil je Fico. Ko razmisljam,kje naj najdem kljucavnicarja,zraven zaparkira neznanec s Fiat millecento(1100). Pa pravi:
Mogoce bo pa moj kljuc odklenil. Misli si!!
Neverjetno,kljuc je res odklenil vrata. Oba sva bila cisto paf,od presenecenja in srece, seveda!!Saj niti on ni slutil,da bo res uspelo.
To odtehta vse loterijske igrice. Lep dan Babi

Ja Babi, res je. Takšne, dosegljive sreče so najlepše. Jaz imam to srečo, da sem te spoznala. Malo kasneje napišen kaj več. Še enkrat hvala, Mica

A se nebi privatno pogovarjali preko e-maila in ne preko foruma?

Hej,imas prav. Me je malo zaneslo,ker sem bila res vesela,da sem ta noz nasla;potem pa se kaksno reces zraven. Micinega e mail naslova pa nisem imela. Bom bolj disciplinirana! Lep pozdrav Babi

Pred priblizno enim tednom sem odkrila tale forum, ki se od drugih kar precej razlikuje. Ima dušo. Največ k temu pripomore Babi s svojim res prijetnim pisanjem, ki ga veckrat začini s kakšno zgodbico ali prigodo. In kaj je v tem slabega. Brala sem ga nekaj dni in sicer od začetka, tako, da mi je požrl kar nekaj prijetnih uric.
Zato se mi zdi neumesno, da nekdo, ki se podpiše z ***– in ga tem forumu nisem zasledila, nekaj protestira proti takemu načinu pisanja. Saj mu ni treba brati. Sem čakala, da se bo katera od vas oglasila, pa je vse tiho bilo.
Lep pozdrav z mrzle Gorenjske vsem obiskovalkam in obiskovalcem ter piscem tega foruma, pa da bi še naprej ostal takšen kot je bil do zdaj.

Tudi jaz mislim, da se Babi ni potrebno nič opravičevati. In lepo jo prosim, naj ne bo nič bolj disciplinirana… (in sploh, pred kom?).
Velja tudi za vse druge. Z veseljem, res z veseljem zraven preberemo še kaj poleg golih receptov in mislim, da tudi to/predvsem to v veliki meri pripomore k duši našega foruma. To pa si želimo ohraniti, ali ne?
Komaj sem dobila malo tistega občutka varnosti, da bodo že razumeli in oprostili, če kaj narobe rečem, zato poslej niti približno nočem stalno paziti, ali komu kaj ne bo povšeči. Npr. maloprej sem opazila, da sem na dolgo opisala tortni biskvit, zraven pa so še tri skoraj enake teme pod drugimi imeni in s skoraj enakimi nasveti in recepti, pa sem si mislila: “No, v redu, bodo že razumeli, da nisem prej videla ostalih. Pa kaj, naj vsak gleda, kar mu odgovarja, nič nisem naredila narobe.”
LP Tora

Vsekakor se g. Babi ni potrebno opravičevati, saj je duša tega foruma.
Niakor pa ni v redu, da nekateri pričenjati forum uporabljati za navadno
medsebojno pogovarjanje-klepetanje. Za to obstoji e-mail.
Nikakor nisem hotela koga užaliti, še najmanj g. Babi.

Lep pozdrav, tudi jaz sem začela klepetati preko tega foruma nekaj dni nazaj in se popolnoma strinjam z Jano. Če komu kaj ni všeč naj ne čita, saj je naslov teme zelo specifičen in sploh bni potrebno, da tako temo odpreš. Se pa tudi strinjam, da je dobrodošla kakršna koli pozitivna kritika. Ne zdi se mi prav, da se podpisujete z xxx, saj to ni nobeno ime ali vzdevek. Če klepetaš s človekom je prav, da vsaj veš kako ga ogovoriti. Babi , ki je gospa (ga.) in ne gospod (g.) je pa zelo luštna gospa, ki nas lahko še marsikaj nauči. Ne samo, da je duhovita, je tudi zelo spretna kuharica in predvidevam zelo dobra babi. Lep pozdrav Silvia

Pa kaj, če si preko foruma napišeš nekaj besed, saj vsak ve kar da gor je javno, če ti ne paše ne beri……
Se mislila, ja je ta forum tak na katerem se ne kregamo, podimo…..kot npr. na Starši Staršem…….tam je zadnje par mesecev prav napeto…….tu pa je milina in naj tako tudi ostane…….

>tu pa je milina in naj tako tudi ostane…….
A ne? Se zelo strinjam!!!!

Ta forum je najboljsi, ker se tako lepo pogovarjamo. :))))))))

Kaksne druge sem jaz kar nehala brat, ker se mi zdi brez veze, da ce nekdo nekaj napise, s cimer se drugi ne strinjajo, potem kar vsi po njem (ali njej) padejo in tezijo. Prav bedno, res.

Hojla. Že kar nekaj časa sem “tiho” in imam slabo vest glede opravičila, tudi tega, ki ga je napisala Babi. Nekje v meni je, da se zaradi tega ni potrebno opravičevati, čeprav se sedajle opravičujem tudi jaz. OPROSTITE. Sem Primoža vprašala, po tem, ko sem bila grajana, kje bi lahko zasledila vrtičkarje. (po njegovi el. pošti), in mi je odgovotil. Ta forum sem tudi našla. A tam še spijo zimsko spanje. Ker pa sem opazila na tem forumu, da je še kako živ, sem čisto iz dna duše zastavila vprašanje, ker sem ugotovila, da se marsikaj da poiskati in mislim, da je kar prav, da se sprašuje, kar nas zanima, saj so včasih zelo zanimiva vprašanja. Sem pa zelo vesela, že večkrat sem napisala, da imam možnost “prisluškovati” pogovorom. Marsikdaj dobim odgovor na nezastavljeno vprašanje. Punce hvala, da ste se postavile za naju z Babi. Res je izjemna oseba. Še bolj pa mi je všeč, ker toliko sodeluje na tem forumu, daje nasvete (in uporablja računalnik, ki se ga marsikdo boji.). Vsem lep pozdrav Mica.

Se strinjam, da na nekaterih forumih ni nobenega spoštovanja do drugače
mislečih. Mislim pa tudi, da dokler udeležba na forumu ni plačljiva in je
odprta za vse, si je nobeden od sodelujočih ne more prisvajati, kaj šele,
da bi bil kdo bolj ali manj priviligiran. Sigurno pa privatni pogovori v stilu
“koliko si stara?” ali “kako ste vi fajn” in “še nikoli vas nisem zasledila” ne spadajo v javni forum. To so privatne zadeve, ki se naj odvijajo po mailih.
Pa oprostite, če sem koga nenamerno užalila.
LP vsem enakopravnim na forumu!

se kar strinjam s kroki! nic zelo osebnega ni bilo. pravim zelo…ostalo je pa cisto normalno! meni je celo vsec,ce se od casa do casa “pogovorimo” kaj bolj “osebnega” ! lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close