Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Marmelada – za Zalo

Marmelada – za Zalo

Zala, v enem postu si mi napisala kakšno marmelado ti kupuješ… Mi lahko še enkrat napišeš in poveš, kje jo kupiš. Res hvala! LP Tanja

Ufff….upam da se bom vse spomnila…torej, gor piše:

ETA
maloenergijska ekstra domača marelična marmelada (ta napis je v majhnih zlatih črkah)

nalepka je temno modre barve z zlatim pokrovčkom. Pakirano je v kozarčkih po 390 g.
Marmelade na kruh nikoli ne jem, razen doamčo marelično ali ribezovo, skupaj s pusto skuto in polnozrantim temnim kruhom – zelo dobro!
To Etino marelično marmelado pa uporabljam za peko, in zame je najboljša. Še posebej vodi rpi peki Sacher torte, kjer jo namažeš med dvema plastema biskvita. Je res tako prijetno “kremasta” oz. mehka….ravno prave konsistence. Ni je treba segrevati, tako lepo le mazava.

Kupim jo v našem mercator centru v SG, tam kjer so dodatki za peko in pudingi, pri nas pa so na nasprotni polici še med, čokoladni namazi in marmelade. Tam jo najdeš.

LP, zala

Hvala, bom pogledala. Jaz pa vsako jutro jem maslo in marmelado za zajtrk. To je moj najljubši zajtrk. Ne maram pa sladkih marmelad… Najraje domače, ma so že pošle zaloge:).

Si iz SG? Tam imam prijateljico, pravzaprav se je preselila na Obalo. Ravno v novembru sem bila v SG na krstu…

Lep san ti želim! in Zares HVALA! Tanja

Ni za kaj 😉
JA, jaz sem iz SG.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close