Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zanimiva spletna stran;mogoce bi koga zanimalo

Zanimiva spletna stran;mogoce bi koga zanimalo

Hej!

V ozjem sorodstvu v Italiji imamo deklico,ki ima celiacalio.Njena mamica vodi spletno stran (v italijanscini),kjer zainteresirani sodelujejo z nasveti,recepti za pripravo hrane brez glutena,opirajoc se na najnovejse
izsledke na podrocju Italije in dela Svice.Ce bi katero zanimalo,rade volje kaj prevedem.
Predvsem gre za moko,ki ni psenicna z odvzemom glutena,ampak za mesanico iz naravnih organskih sestavin (tapioka….).Verjetno za prizadete ni to nic novega,zame pa zelo zanimivo.
Z zanimanjem sem brala in spoznala trud starsev,kako narediti svojim otrokom hrano cimbolj zdravo in okusno.

http://csg.freeshell.org

csg pomeni “cucina senza glutene” Lep pozdrav Babi

Babi,
verjetno bi bo mnogo bolj koristno, da ta link poveš še na Starši staršem. Tui zato, ker ravno danes ena mamica sprašuje o receptih brez glutena, pa sploh je na tistem forumu cel kup alergikov, na žalost.

LP
J.

Hej! Hvala za namig;sama sem ze pomislila ,le tu sem bolj doma . Bom napisala danes. Lep pozdrav Babi

Babi, hvala za informacijo. S sinom imava brezglutensko dieto in bom ob priliki pokukala na omenjeno stran. Za prevod bom res verjetno prosila, ker italijanščine žal še ne obvladam – pa bom morala v to zagristi, ker me čaka še izpit iz tega predmeta.
Lep dan! Miša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close