Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Prijaznost obiskovalcev!

Prijaznost obiskovalcev!

Lep pozdravček!

Nekako sem se počutila, da napišem kratko pisemce, saj ste obiskovalci na tem forumu zeeeeelo prijazni in radi svetujete, medtem ko se na drugih forumih le kregajo. To me je zares ganilo, zato pa bom še naprej obiskovala ta forum. :)) Vsem želim leeeeepe praznike, pa da bi bilo leto 2004 bogato z vsem. Pa pa!

Teja

Prav imaš Teja. Tudi sama večkrat prebiram druge forume. Ponekod gledajo na vsako besedo, pravopisno napako. Res, celo prepirajo se… Ta fozum pa je zares prijazen in domač, kot ena družina… lep pozdravček tudi z moje strani…

Tanja

Se strinjam in lepo pozdravljam.
Srečno želi Liza

Sama aktivna na dveh forumih – tukaj in starši staršem – prav imaš Teja, tale forum je lahko za vzgled kako se komunicira. Je pa tudi nekaj res, tukaj se govori o prijaznih, užitkarskih temah – kako pa naj rečem drugače slatnemu komuniciranju o hrani? – drugje pa je tega manj, zato pa je veliko – TUDI DOBRIH – debat o različnih stvareh. Nekatere pa so pač tisto, kar ljudje v realnem življenju pogrešajo – ventil za svojo slabo voljo, cinizem in nezadovoljstvo s samim seboj.

Sama sem mnenja, da dobra debata in kresanje mnenj ne škodi, a na nivoju, da gre za izmenjevanje mnenj, ne pa žalitve, kar tudi nenehno poudarja Primož. Da pa se kdaj malo podebatira, pa je čisto fajn, a ne?

Tale forum pa je zame in za mojega možeka ljubko in prijazno srečevališče ljudi, ki uživajo ob vrtenju kuhalnice, packanju peciva in seveda – v hrani sami.

Lepo, da ste taki kot ste. Uživam, ko vas berem.
Tina

berem življenje ah to življenje, pa starejši so modrejši, pa ljubezenski nasveti. Rada imam debate, ampak res malo jih je brez žalitev, in če sem vpletena ali ne, moti me. Potem skočim na ta forum , preberem nekaj prijaznih besed in si pozdravim dušo. Hvala vam vsem in lepo pozdravljeni.

Bolj ali manj nimam časa za branje več forumov, še kulinarika in tole mi včasih preveč hodi, zato ne morem primerjati. Vem pa nekaj drugega. Vmes nekaj let skoraj nisem kuhala, ker je pač življenje teklo drugače, tašča je mimogrede poskrbela za vse. Sama pri sebi sem kuhanje in veselje z njim odlagala v prihodnost. Potem pa, saj veste, je bilo težko na novo začeti… Najprej me je opogumila kulinarika (sem jo prej našla), sprva “virtualno”, nato počasi tudi zares. Na tem forumu sem potem dobila nove vzpodbude, prijazno razumevanje in občutek domačnosti. Veliko mi je pomenilo, da sem skozi pogovore začutila, da se napake, skrbi, naglica, strah, pritoževanje ipd. dogajajo tudi v drugih družinah. Saj to načeloma vsi vemo, vendar vseeno… Tako sem se zares opogumila, dobila potrebno samozavest in danes kuham!!!, sicer še ne vsak dan, vendar vse vikende in praznike zagotovo in to z veseljem. Doma je tudi tako, da kuham poleg tašče in temu primerno razvajenim otrokom, tako da tukaj ni pričakovati kakšne posebne vzpodbude, jo moram najti kar sama v sebi. Oziroma našla sem jo v vas. Če torej slišim, da se na drugih forumih kregajo, potem sem res hvaležna, da se tukaj ne.
Vsem skupaj želim prijetno praznovanje, v prihodnjem letu pa še veliko kuharskega klepeta, prijetnih srečanj (upam, da mi bo uspelo na kakšnega res priti), slastnih jedi in dobrih sladic…
Tora

Hej,Tora! To si tako lepo napisala. Vzpodbude in razumevanje,to najbolj pomaga. Ko sem sama zacela kot najstnica kuhati,je bil poln vzpodbud moj oce in potem je bilo volje veliko. Lepo se imej Babi

Vse kar ste napisale drži, toda moram povedati, da naša Babi je tista pikica na i, ali začimbica…Babi kot taka svojo toplino širi na ostale. Tisti, ki smo jo že srečali v živo, smo prejeli njeno toplino na n-to potenco.
No, tole ni samo hvalnica Babi, veliko je rednih obiskovalk in aktivnih dopisovalk in ideje dežijejo, mnenja, napotki…skratka, forum je ravno zaradi tistih, ki nesebično delijo recepte in izkušnje z ostalimi zelo živ.

Za konec samo tale resnična zgodbica. Moja teta dela odlične medenjake. Že leta. In leta in leta je moja mama želela recept zanje, pa ji ga njena sestrica ni zaupala. Ljubosumno je skrivala svojo skrivnost o medenjakih. Po mnogih letih, sem lepega dne rekla mami, da naj pozabi na tisti recept. Bova poiskali drugega, dobrega in uporabnega. Zagnala sem se v časopise kuharice, povprašala naokoli. Poizkusila z nekaj recepti …in…..ja moji medenjaki so bili skoraj boljši od tetinih. Pa sem rekla mami, da naj jih le nese sestrici v pokušino :))))

Tudi meni je na tem forumu lepo. Povrh vsega pa tudi mož doma opaža, da se na mizi pojavljajo nove jedi, kar je prav gotovo vaša zasluga.

Vsem želim prijetno praznovanje ob zmerni hrani :-)) in vse dobro v novem letu.

lp n.

Prisrčen pozdrav vsem forumovcem. Preko praznikov sem počivala od interneta, danes pa ste me malo podražile in sem pričela s pisanjem. Že večkrat se mi je dobro zdelo, da imam (imamo) možnost “prisluškovat” pogovorom, ki se odvijajo na tem forumu. Neprijaznosti je povsod drugod veliko veliko preveč, zato je tukaj tako fajn, le zakaj bi sproščala negativno energijo na forumu, ko pa je vzrok zanjo povsem drugje, saj ni nihče od forumovcev kriv, da ima kdo slab dan. Vsak, ki stresa slabo voljo na forumu, naj se vpraša, kako bi bilo njemu, če bi bilo obratno. Tako malo petkov smo na tem svetu, da bi bilo veliko bolje, da se pojavijo na forumih s POZITIVNO enegrijo. Vsak, ki bo tako razmilil, bo opazil, da se bolje počuti. O tem bi se dalo še veliko govoriti, zato upam, da vas nisem zamorila. Jaz se v druge forume nič ne javljam (sem se nekajkrat, v začetku, ko sem našla med.over.net). Tukaj mi je zelo, zelo dobro, bom kar ostala na tem forumu, dobro se je, pripravijo se čudovita srečanja. Očitno tudi za tale forum Prehrana velja rek, “da tič’ ist’ga perja vkup letajo”.
Vzemite si čas in se nasmejte, saj je smeh glasba za dušo. Lep pozdrav Mica.
PS. Recept za mongolsko meso bom poiskala in ga jutri napisala. Mica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close