Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika BABIČINO VOŠČILO :-)

BABIČINO VOŠČILO :-)

PRIMOŽ

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz bom kar v službi visela vse dni do novega leta :))))))

Tisti, ki vam je uspelo dobiti dopust, se imejte čudovito…Jaz bom pa še namesto vas visela na forumih :))))

Enako tudi jaz, Hop, Cefizelj, nisi edina :)).

Babi hvala lepa za čudovito voščilnico (hja, če pa imaš veze pri Primožu, se pozna 😉 ).

Tudi jaz želim vsem ene čudovite praznike.

LP
D.

Ja, tudi jaz sem takoj opazila tale moder napis zgoraj, še preden je Primož odprl post.
Tudi mi želimo vsem skupaj res lepe praznike in pozdravček vsem s toplega juga 🙂

Vladka

Babi, kljub slikci, ki je idilično zimska, veje iz čestitke tvoja toplota in dobrota.

Hvala za vse tvoje recepte, misli, besede v tem letu in veliko lepega in dobrega, predvsem pa zdravja, v letu 2004 želim tebi in tvojim bližnjim.

Prav tako vsem ostalim: vse lepo v letu 2004 in veliko dobre ter okusne hrane :-))

Ines

Babi in vsem ostalim voščim vesele praznike in vam želim, da bi imeli takšno novo leto, kakršno si sami najbolj želite.

Helena

Tudi jaz se zahvaljujem za prekrasno čestitko in cudovit Pavčkov verz.
Vse lepo in dobro v noven letu tebi, Babi, ter vsem obiskovalcem teh strani.

Kresnica

Dotaknite se zvezd,uresničite sanje, užijte zadovoljstvo ter srečno in do konca izkoristite leto 2004, ki se odpira pred vami. Hvala Primož, sem razmišljala, kako bi izvedla, pa si mi verjetno prebral moje misli. Vsi skupaj veselooooo praznujte. Mica

Vseeeeeemo naj!
Babi, lepe praznike, sladke, strastne in gurmansko slastne!
T.

Naj novi vam dnevi darov prineso:
iskric veselja, navdiha, modrosti,
pa zdravja se ve…..
Cel koš naj jih bo!

Pa lepe Božične praznike!

Nelly

Draga Babi,

srce je majhno, a vendar ohranja življenje svojemu lastniku.
Veliko je majhnih stvari, ki so vredne spoštovanja.
Majhno darilo ne ostane skrito.
Majhna dobra novica poživi srce.
Drobna čebela nam daje med.
Malo je velikih stvari, ki so vredne spoštovanja …

… naj ti leto 2004 prinese veliko malih a v srcu velikih radosti …

Tvoj kožuhasti medo

V vsaki lucki drobna zelja,
tisoce jih zdaj zari,
prva zate, druga zame,
tretja pa za vse ljudi.

Blagoslovljen Bozic in srecno novo leto vam zeli Mateja

Hvaležna sem Primožu za tale forum, hvaležna Babi in vsem ostalim “kuharicam in kuharjem”, ki nesebično prispevajo svoj čas, znanje in izkušnje za to najboljšo cyber kuhinjo na netu.
Vsem želim mir in domačnost Božičnih praznikov, v novem letu pa odločitev za srečo, zdravje in ljubezen; vse ostalo bo prišlo samo po sebi.

Kot snežinke naj plešejo in se vrtijo,
kot kraljice neba naj se lahkotno podijo;
naj se zibajo v zraku svobodno brez mej,
kakšne so tvoje sanje, povej.
Ozri se naokrog, razpri še dlani
in potem jih ujemi, so srečne verjemi;
te vedno potihem lovijo, te sanje,
ki v dlani v resničnost se spremenijo.

Tudi z mojega neba padajo sanje.
Tudi na vešem nebu so; verjemite vanje!

Naj bo 2004 leto izpolnjenih sanj! SREČNO!

Tanja

Lepe Božične praznike vsem na forumu, pa zdravja v novem letu. Hvala vam za prekrasno vzdušje. Poseben pozdrav in želje za Babi.

Marta

Vsem na forumu želim zdravo, srečno in uspešno novo leto, vesel božič in veliko lepih trenutkov,… Evita

Tudi jaz vsem na forumu želim vesele Božične praznike, v novem letu pa veliko zdravja, sreče in naj se vam usresničijo vse želje. Oli

Jaz sem si jo dala za ozadje na računalniku….. slikco seveda :)))))

SREČA JE SREČATI PRAVE LJUDI,

STORITI PRAVE STVARI

IN V SEBI IN DRUGIH NAJTI DOBRE SLEDI.

Naj leto, ki odhaja odnese s seboj vse tisto, kar je bilo slabega
in naj ti novo, prihajajoče da tisto, kar si želiš,
o čemer sanjaš in po čemer hrepeniš.

Predvsem pa naj ti na pot, po kateri hodiš,
natrosi sreče, zdravlja in ljubezni, pa nikar ne pozabi:

V življenju ne dobimo vedno tistega, kar si želimo,
ampak nam je dano to, kar potrebujemo…

Želim vam vesele praznike in vse lepo v novem letu 2004.

Neža (z loncem juhe 🙂

Smejte se!

Tudi od mene vsem skupaj prečudovite praznike in še lepše novo leto ter veliko dobrih kuharskih mojstrovin 😉 :))

Lp, mishika

Jaz pa želim, da se vsaki/vsakemu “odkrije” ena skrita želja. Želite si male stvari, kajti male stvari rastejo in rastejo in postanejo velike.
Prijetne praznike vsem.
deka

P.S. Veste, kako bo tukaj na “babjem plac” izgledalo po končanih praznikih?
Tole sem jedla pri sestrični, morate probat… pa ta božanska pita… in tako dobrega piščanca sem spekla, vam napišem recept….
To bo spet pravi vrvež, ki se ga veselim.

Tudi od mene vsem Srečno in zdravo ter dobrega peciva polno leto 2004.
Tina

Tudi jaz zelim vsem prijetne, tople praznike…in naj iz vsake kuhinje prijetno disi 🙂

Pa srecno in zdravo 2004!

vesele božične praznike in srečno novo leto 2004 – ter veliko užitkov pri kuhi še naprej vsem skupaj želi

Mateja

Iskrene čestitke tudi od mene. Želim vam, da bi znali najti prav v vsakem dnevu prihajajočega leta srečo, ljubezen in… ja, dobre recepte in še veliko trenutkov zadovoljstva na tem forumu (in seveda srečanjih ;))

Lepe praznike innajdaljšo noč v letu 🙂

LP, Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close