Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Staša-Snickers torta

Staša-Snickers torta

Sem vidla, da boš delala to totrto pa bi te prosila za recept. Jaz obožujem snickers čokolado!

hvala in lepo praznuj, kjer koli že boš!!!

Nani

Nani,

oprosti za pozen odgovor, sem ga opazila komaj zdaj 🙁 Torto sem delala šele v četrtek, vendar sem bila razočarana… karamelna krema mi sploh ni uspela.

Delala sem po receptu za Elino kokosovo torto, le da sem namesto kokosove moke za biskvit uporabila mlete arašide (lahko kupiš oluščene, pražene brez olja in SOLI). Biskvot je bil sicer dober, ampak tista krema mi je vse pokvarila 🙁

Kremo sem (poleg karamelne) naredila tudi čokoladno – po identičnem receptu, kor je za Elino kokosovo torto.

Naredila sem tudi krokant iz arašidov in sladkorja – ta je bil bomba 🙂

Vsekakor bom torto še poskusila narediti, le da se ne bom več trudila s karamelno kremo (razen, če me kdo prepriča s kakšnim fenomenalnim receptom, ki vedno uspe 😉 NAlsednjič bom torej naredila dva arašidova biskvita, čokoladno kremo, dodala pa bom še kupljeno karamelno kremo.

Vsakemu kosu torte sem dodala smetano in prelila s stopljeno čokolado z malo masla… in je nekako šlo 🙂

Sorry, ker nisem bila s tem prispevkom najbolj v pomoč. Če ne veš, katera je Elina torta, ti ptilepim recept (oz. ga najdeš v bazi receptov na tem forumu).

LP, Staša

Staša,
kje pa kupiš karamelnokremo? A to se da dobit pri nas??
lp, zala

Zala,

v bistvu ni ravno krema… je bolj omaka, npr. za sladoled. Mislila sem, da bi jo premešala z arašidovim krokantom – najprej biskvit, nato ta mešanica in nato čokoladna krema. Kaj misliš?

LP, Staša

Zala,

imajo jo povsod – Spar, Mercator… imaš tudi cel kup enih sadnih okusov…

Hm, kombinacija se zares odlično bere! Pomojem bi bilo res dobro. A mi mogoče veš amlo bolj natančno povedat, kje se npr. v sparu ali mercatorju te kreme najdejo, kdo je proizvajalec oz. firma??? Oprostik ampak nisem še slišala za te kremice. Zelo me mikajo tudi sadne, ki si jih omenila…..v ponedeljek grem na lov! 🙂 Lp

Zala,

te kremice so ponavadi pri marmeladah oz. v blizini police s surovinami za peciva. So v stekleni steklenicki. Verjetno je kje v blizini tudi sladki greh… Sadnih okusov je pa res kar precej, ce se prav spomnim.

LP, Stasa

In zal pojma nimam, kdo je proizvajalec (vem le, da je tuj proizvajalec).

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close