Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kje kupiti lončke za marmelado?

Kje kupiti lončke za marmelado?

Pozdravljeni, zanima me, ali ste v zadnjem času kje videli lepe (prazne) steklene lončke, v katere bi shranila marmelado in jo podarila kot darilo za novo leto? Nekaj sem že iskala, pa bolj ali manj neuspešno. Hvala!

Nekaj sem jih videla se v trgovini Pri Levcku v hali A v BTC ju, pa mislim da tudi v Prometeju. Sicer pa je ze bolj kriza s temi zadevami ( jazsem iskala steklenice za liker), ocitno bodo letos vsi imeli home made darila:-) Kaksno bos pa marmelado delala?

V Mariboru je trgovina zraven Obija, kjer imajo prazne steklenice- dekorativne, pa tudi kozarce za marmelado. Izbira je res velika. Zdaj se pa ne spomnim točno, ali je emba ali vema. Mislim, da zadnja. Je pa tako za vogalom spodaj v kletnih prostorh, ker so embalažo preselili. V isti stavbi je še diskont, men se zdi da hardi. Je pa to na začetku Maribora, če prideš iz Celjske smeri. Je sklop več trgovin in zraven je tudi Rutar. LP

Dobro jutro.
Zadnjič sem take luštne bolj majhne lončke (celo neka slikica v obliki etikete, na katero napišeš vrsto marmelade) je bila na njih odtisnjena – v Merkurju.
Še ne dolgo nazaj sem še videla tiste kvadratne kozarčke od “vinercukra” (res ne vem kako se pravilno napiše v nemščini) – komplet šestih kozarcev, v Mercatorju.
Upam da sem kaj pomagala.
LP
Damjana

Mislim da steklarna Hrastnik izdeluje razne dekorativne stekleničke, morda tudi kozarčke. Poskusite najti, Lep pozdrav Mica

Preverjeno imajo takšne lončke v prodajalni Steklarne Hrastnik (za marmelado, likerje, …).

V Intersparu imajo kvadrataste steklene lončke s kovinskimi pokrovi, na katerih je narisano drobno sadje. So luštni! Pakirano po 6 komadov..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close