Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mesne pitulice – poročilo :)

mesne pitulice – poročilo :)

Evo mene, da poročam kako je uspelo 🙂
Pripravila sem jih po ideji Babi z bešamelno omako in če povem, da smo vse pojedli potem verjetno povem dovolj :-))

Vsako plast se čisto na tanko premazala z bešamelom in če bo poskušala še katera prav tako svetujem zelo tanko plast bešamela, ker ga je lahko hitro preveč kar pa potem ni dobro.

Bom pa vsekakor poskusila še drugo varianto, ki mi je padla na pamet, in sicer brez bešamela ter po vrhu premazala le z jajčko. Gre za to, da so tiste s skuto res pomanjševalnica sirnega bureka in rada bi da te mesne izpadejo tako kot mesni burek, kar pa z bešamelom ni možno – ampak poudarjam, še vedno je zelo dobro!

Tako da, ta vikend (ali pa mogoče celo že med tednom) bodo spet na “programu” in seveda se javim tudi po tem 🙂

lp vsem

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Hej! Ker si se bala,da bo presuho,mi je prisel na misel besamel.
Mislim pa,da bi bilo dovolj na mascobi prepraziti cebulo,ali por in namazati plosce s tem,potem se maso.Mogoce malo kisle smetane ne bi skodilo.
Treba je poskusiti. Lep pozdrav Babi

he he, jaz sem pa delala brez bešamel omake in se mi zdi, da so malo bolj trdi ( no jaz sem jih narezane zavila v folijo, tako, da so se zmehčale)..
drugič pa ko bom pekla, bom dala celo klobaso pečt, šele potem ga bom narezala..
lp D.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close