Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mehiška restavracija – Knafljev prehod

mehiška restavracija – Knafljev prehod

Živjo,
zanima me, kako se imenuje nova (2-3 mesece odprta) mehiška restavracija, ki je nasproti AS-a v Knafljevem prehodu.
Rada bi rezervirala mizo, pa ne vem, kako se imenuje.

Hvala in lp. Lia

Mislim, da je Cantina Mexicana.

Živjo !

Lahko ti pomagam še s telefonsko številko :426-93-25

imej se lepo, Karmen

Hvala obema. Sem takoj poklicala na inf. in dobila številko ter uredila rezervacijo.

Lp, L.

KAKO PA JE BILO?

Živjo,

nisem še bila, grem v petek. Sem pa že slišala, da je hrana zelo okusna, ni drago in da je super ambient. Bom poročala, kako je bilo.

Lp, L.

Sporoci potem.

Evo, kot sem obljubila, sledi poročilo prvega obiska Cantine Mexicana:

* ambient – super
* postrežba – hitra
* natakarica – malce nesramna (ker nisem imela točno pripravljenega denarja, mi je vrgla denar nazaj in hotela kartico. Halo??? Kdo pa pravi, da imam kartico!)
* hrana – odlična!

Predjed: torilla in enchilada.
Od glavnih jedi smo poizkusili odlično paello in piščanca s kikirikejem (zelo dobro). Zelo okusna oz. enkratna je solata, prav tako s piščancem in odlično marinado (salad de pollo asado).

Za sladico pa: mehiški prstan – BOŽANSKO! Na krožnik dobiš kolut (kot ananas) peciva s cimetom (mehko, okusno), poleg pa dve kremi in čokoladni preliv – aja pa še praženi mandeljni počez.
Mislim, da že dolgo nisem jedla tako dobre sladice.

Priporočam!

mmmm,bere se odlicno!! 🙂 parkrat sem bila v mehiski /imena se ne spomnim/ v bivsem petricku. to velja poiskusiti!! je potrebna rezervacija? lp petra

Petra, res je bilo odlično. Tudi sama sem bila že v parih mehiških, vendar se mi zdi tale zelo dobra, saj je vse zelo okusno. Rezervacija v tem mesecu je pa potrebna, saj veš, veseli december :-)))

no,ce se bomo v veselem decembru odlocili,potem bomo rezervirali!! hvala za nasvet! lp petra

Naredile ste mi skomine….
In koliko je vse skupaj prišlo na osebo?

LP!

No, nas je prišlo okol 10 tisoč (3 osebe). Odvisno, kaj piješ.
Predjedi so od 1200-1800, glavne jedi okoli 2000, sladice pa 700.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close