Najdi forum

Restavracija

Na obisk pride prijatelj iz Italije, ki rad zelo dobro je. Zanima me, če mi lahko predlagate kako restavracijo z odlično hrano in romantičnim vzdušjem v Ljubljani.

Hvala

Morda bivši Fortunat- sedaj Manna ali nekaj podobnega..
Bila sem tam in hrana je izvrstna, a izbira jedi brez mesa je zelo švoh!!… Medtem, ko so drugi jedli razne žrebičkove in kaj vem kakšne stvari, sem jaz pristala na gobovi juhi in štruklju..

Je na novo opremljeno čisto v drugem stilu kot prej… A prej pojdi pogledat..

ne morem se spomniti,kje je bi ta fortunat?? lp petra

Fortunat je bil v Trnovem.
Če gre za bolj intimno večerjo, morda Monroe pod kinoteko (malce dražje), ali pa Hana za Intersparom Vič, kjer kuha mojster Adamlje. (več si lahko prebereš v Poletu)
Drugače je OK tudi Krpan (predvsem ribe). Meni je OK tudi Joe Penas, ali pa Kitajski zid.

Fortunat je na Eiprovi v Trnovem- od trnovske cerkve dol proti Ljubljanici skorajda ob sotočju Glinščice (?) in Ljubljanice.

Fortunat je bil na Eiprovi v Trnovem- od trnovske cerkve dol proti Ljubljanici skorajda ob sotočju Glinščice (?) in Ljubljanice.

gradascice:) pa ni to bivsi alkar!? lp petra

Ne, ni bivši Alkar. Le- ta je (bil) bolj oddaljen. Manna je oker hiška ob gradaščici (čisto na koncu).
Predlagam Maxim v pasaži Maximarketa. Čudovita hrana, ni poceni, zelo zasoljeno pa tudi ne. Gneče ni, natakarji prijazni, meni je navadno zelo pester. Kadar sem tam (zdaj me že doolgoo ni bilo) sem skoraj vedno jedla goveji file z gosjimi jetri in portsko omako. Božansko, ti povem. Sem pa pri njih jedla tudi že rižote, ribe, rake, tudi brez Adamljeta je njihova kuhinja še vedno odlična.

Se mi že sline cedijo.

Pozdravček, neja

joj, v maximu pa ze nisem bila leeta!!!:) ponavadi je bil res dober! lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close