Pretresljivo!
Pa sem dozivela bliznje srecanje zelo zalostnega dogodka. Saj ste zvedeli iz medijev o vcerajsnji nesreci v Kopru! In kje sem bila jaz? V trgovini ,nekaj vrat naprej od Atlantide, sem kupovala okrasne trakove,ko se je zgodilo.
Ker je kompleks trgovin v stavbi,si lahko mislite,kako je bilo!V naivnosti sem najprej mislila,da je kdo odvrgel mocno peterdo.Potem pa…
Odsla sem pri drugem izhodu stavbe stran od tragicnega dogodka .Slisala pa sem vpitje in vso tisto vznemirjenost.
Ves cas sem razmisljala,kako me skrbi,da ne bi kdaj vnuk v Izraelu cesa takega dozivel.Pa sem to dozivela sama v mirnem dopoldnevu soncnega Kopra. Zelo pretresena in zalostna! Kljub vsemu lep dan Babi
ko sem pred cca 17 leti odhajala s hcerjo v izrael,me je bilo posteno strah!! ko sem prisla dol, so me najprej malo begali oborozeni vojaki na ulicah! to je bilo pa tudi vse od “nasilja”! takrat je bil pravzaprav “zelo miren cas”! sedaj pa sredi kopra…lahko lj, ali celja,….kaj takega! v “mirni dezeli”!!! ze branje o takih dogodkih te pretrese,kaj sele da si prakticno udelezenec!! pomiri se,babi!! lp petra
Hej! Res sem iz Kopra. In tisti Zeleni park(sploh ne vem zakaj zeleni,ker je samo betonska stavba) ima nekaj prijetnih trgovin.V zacetnem zaokrozenem delu stavbe je lokal Atlantida,v katerega se nisem stopila.Je bolj za malajsi rod.
Ursa,26 letni fant se je hotel mascevati osebju tega lokala za neko zamero ali neporavnane racune ali… in bomba mu je eksplodirala zunaj v roki,se preden jo je uspel vreci v lokal.To je izjava pristojnih izvedencev.Fant je bil takoj mrtev. Zalostno,da veliko mladih ne najde vrednot v spostovanju lastnega zivljenja in zivljenj soljudi. Me je res pretreslo! Kako pomagati?
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.