Najdi forum

Mia-posoda

Zanima me ali je Mia glede posede kateri odgovorila? Oz. je katera ze dobila posodo? Meni je 1x odpisala, sedaj pa ze 3 dni nic. Je to potegavscina???

9.11. poglej pod Ob prihajajočih praznikih za darilo….

Meni je tudi 1 krat odpisala, zdaj pa 3 dni nič. Sem ji včeraj poslala mail, če še velja… Bomo videli.

Barč

Po mojem pa je INŠPEKTOR ukrepal…

HEJ!

MIA SE NI POZABILA, NE GRE ZA POTEGAVSCINO IN INSPEKTOR TUDI NI UKREPAL! PRECEJ DELA IMAM SEDAJ S POSILJKAMI ZATO VAS PROSIM, DA STE POTRPEZLJIVE PUCE…
NEKAJ JIH GRE DANES NAPREJ. OSTALE PA JUTRI PRAV? SE SLISIMO!

MIA

No, Mia, prav lepa hvala za prijaznost.
Zadnjic sem dobila posto, da je ena posoda, ki sem jo zelela se na voljo, sedaj je pa bojda ze vse prodano.
Ste ostale vse dobile posodo?

SPLOH NE!!!!
N.

Ojla!

Jutri gredo ven zadnje posiljke. Ne bit jezne punce. Zraven tega da imam sluzbo do petih imam tako kot vecina vas verjetno tudi otroka in pakiram in pripravljam kot bozicek ponoci, ko vsi spijo 😉 Veliko vas je.
Natasa,
Ze vzacetku sem napisala kako se bomo sli. Vedno sem ti odgovorila na mail in te prosila tako kot ostale, da mi posredujes svoj naslov, da ti posljem posodo (za piskote) in seznam posode ki te se zanima. Do danes zal nisem prejela ne seznama ne naslova. Zal ne morem cakat na nekoga v nedogled medtem ko drugi cakajo na odgovor ali bodo dobili ali ne. To podre cel koncept. Ne bit jezna zaradi ene posode.
Lep dan ti zelim, in vsem ostalim.

P.S. Ko boste posodo dobile mi prosim sporocite ce je vse vredu.

MIA

Ojla, Mia!
Zanima me, če si moj mail dobila in če je sploh še kaj ostalo? Vem, pozna sem bila, kaj čem.
Vseeno hvala in LP, T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

ta-maxi,

dobila sem se nekaj mailov in gotovo tudi tvojega pa nanje se zal nisem uspela odgovoriti. se bom potrudila cimprej.

Se slisiva!

MIA

Naj ti še tukaj rečem hvala za poslano posodo – splačalo se je skleniti posel s tabo že zaradi valjarja, ki ga imata danes naša dojenclja za najboljšo ropotuljo, saj smo vanj nasuli nekaj zrn fižola. Zdaj je še na meni obveza, da poravnam dolg. Hvala za priloženi posodici!

A SI DOBILA POSODO? FINO, UPAM, DA JO BOM JAZ TUDI KMALU.
N.

Dobila, včeraj, bo za družinskega Miklavža, hehe… Sicer se požvižgam na razne direktne prodaje, aemceje, tapervere in podobno, ampak se mi je zdelo, da Mia ponuja ravno tisto, kar potrebujem, in da je cena razumna.

Niki,

vceraj so sle zadnje posiljke.

pozdravcek,

mia

SUPER, KAKO JE PA S PLAČILOM?

Zivjo,

Dinarcke mi lahko posljes po posti. Postnine ni potrebno placati.

lep dan,
MIA

HVALA. JAZ JO ŠE VEDNO ČAKAM.
N.

Živjo !

Jaz sem dobila posodo, pa še lepo darilce zraven.

Hvala Mia.

LP vsem.
S.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close