Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika spet registracija

spet registracija

Ko se hočem registrirati pri vnosu receptov, računalnik v zadnjih dveh rubrikah zahteva vprašanje za geslo in odgovor nanj.
Kaj neki je potrebno vprašati oz. odgovoriti? Brez teh odgovorov pa ni možna registracija.

lp
Modra

to tudi mene zanima. kolikor se se spomnim….ob vpisu ni bilo treba vpisati pasvorda!? ? ce si enostavno enega izmislim,da ne sprejme!¨? lp petra

Recimo, da imaš geslo pepe.

Pri vprašanju napišeš: kdo je moj mucek?
Pri odgovoru ponoviš geslo: pepe

Mislim, da je tako. Če je pa drugače, naj me kdo popravi.

Lp, I.

O, ines7, hvala – uspelo!

lp
Modra

zivjo!

vprasanje in odgovor sta misljena za primer, ce kdo pozabi svoje geslo. v tem primeru bo aplikacija uporabniku izpisala tisto vprasanje, ki ga je vnesel v prvo polje (vprasanje), uporabnik pa bo moral nato odgovoriti z natancno enakim odgovorom, kot ga je zapisal v drugo polje (odgovor). v kolikor bo odgovor enak, potem bo aplikacija spremenila geslo in novo geslo poslala uporabniku po posti na naslov, naveden ob registraciji.
ce pa odgovor ne bo enak, potem pa… se ne bo nic zgodilo 🙂

zato bi naj bila tudi kombinacija vprasanje-odgovor taksna, da odgovor resnicno pozna le uporabnik, ki je svoj uporabniski racun registriral.

aja… ta funkcija (pridobitev novega gesla) trenutno se ne deluje, je pa v procesu nastajanja.

lp,
TurboPujs

Lp, M

Pozdravljeni…Na vašem forumu sem nova in še ne vem čisto vsega. Rada bi vprašala, kam si lahko napišem recepte? Mogoče je vprašanje butasto, ampak… Toliko dobrega preberem na teh straneh, da bi si rada nekam shranila. Prosim za pomoč.

Hvala in lep večer!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close